Puding pani Elvisovej naháňajú leto novinkou Ferrari Víkend

Skupina Puding pani Elvisovej vydáva ďalší singel z pripravovaného albumu ohláseného na November. Tentokrát kapela prichádza s pozitívnou letnou náladou v podobe pesničky Ferrari Víkend. 

Prečo vychádza letná pesnička až teraz? „Skladbu sme mali pôvodne pripravenú na leto a plán bol zverejniť ju začiatkom prázdnin, keďže text je plný cestovania a veselých zážitkov. Niekedy však nejde všetko podľa plánu a kým sme dostali finálny master, leto bolo v plnom prúde. A tak sme si ju pošetrili aspoň na začiatok babieho leta” vysvetľuje kapela.

Za názvom Ferrari Víkend by mohol byť ultrarýchly víkend, alebo bombastický úspech červených formuliek na trati F1, v našom prípade ide o ľahkovážne cestovateľské zážitky od Kútov a Vrútok až po Michigan či Vatikán. objasňuje význam názvu klávesák a gitarista Pino.

Skladba bola zverejnená 20.septembra, ale na svoju koncertnú premiéru ešte len čaká. “Už sa tešíme, ako ju zahráme naživo v rámci nášho pripravovanéhou turné k novému albumu, ktorý je na spadnutie a mal by vyjsť už v Novembri” prezrádza novinky speváčka Slivka.

Videoklip vznikal opäť v réžii samotnej kapely a bol točený na mobil. K novej skladbe sa videoklip hodí ako knedlík ku sviečkovej a my sme sa rozhodli pokračovať v natáčaní svojpomocne. Tentokrát sme si zakúpili záhradný vozík a vozili sa v ňom po Bratislave, z čoho vznikli chutné zábery. Na záver sme ich ešte postprodukčne upravili  ať to má říz. Pri natáčaní sme mali aj nehodu, kedy Slivka vypadla nielen z role, ale aj z vozíka. Obišlo sa to našťastie bez zranení  a vy si môžete zábery z nehody nájsť aj vo videu.” vysvetľuje proces vzniku Miloš.

S postprodukciou videoklipu kapele pomohol Ing. Výrostko a Andres Rosmany  o cover sa opäť postarala Kristína Uhrákova z Pressink.sk , ktorá je aj autorkou nového farebného loga a vizuálnej identity PPE. O mix a finálny master sa postaral producent GAEX z Českej republiky.

Skladba Ferrari Víkend je dostupná na všetkých streamovacích platformách.

Puding pani Elvisovej – Ferrari Víkend
YouTube: https://youtu.be/93GodwJkfHQ
Streaming: https://rukahore.ffm.to/ferrari_vikend

TS