IL DIVO prichádzajú už túto sobotu do Bratislavy s jedinečnou šou!

Bratislava zažije výnimočný hudobný večer už túto sobotu! Svetoznáma skupina IL DIVO sa v rámci svojho veľkolepého turné „IL DIVO – The Greatest Hits Tour“ predstaví 28. septembra v PEUGEOT aréne, kde oslávi 20. výročie svojej hudobnej kariéry. Tento koncert, plný nezabudnuteľných melódií, bude jedinečným zážitkom pre všetkých fanúšikov.

IL DIVO, známi svojím unikátnym spojením opery a popu, prinesú do Bratislavy program, ktorý očarí nielen svojou nostalgiou, ale aj novými hudobnými prvkami. Skupina vydala nový album „XX: 20TH ANNIVERSARY ALBUM“, ktorý predstaví na koncerte. Album je špeciálny nielen tým, že je prvým nezávislým albumom skupiny pod vlastným vydavateľstvom IL DIVO MUSIC, ale aj tým, že vychádza na vinylovej platni, čo poteší zberateľov.

Zoskupenie IL DIVO tvoria Urs Bühler zo Švajčiarska, Sébastien Izambard z Francúzska, David Miller z USA a Steven LaBrie, ktorý bol oficiálne prizvaný do zoskupenia po smrti Carlosa Marína. Steven, americký barytón, prináša do skupiny nový rozmer, no zároveň zachováva ducha a charakteristický zvuk, ktorý IL DIVO robí tak jedinečnými.

V Bratislave zaznejú piesne ako „Crazy“ od Gnarls Barkleyho či „Despacito“ od Luisa Fonsiho v jedinečných interpretáciách, ktoré prinesú divákom silné hudobné zážitky. Koncert bude tiež spomienkou na ich zosnulého kolegu Carlosa Marína, ktorý zostane v srdciach fanúšikov navždy.

Na pódiu sa k IL DIVO pridajú aj slovenskí hudobníci, ktorí umocnia hudobný zážitok tohto večera: Pavol Bereza na gitare, Martin Kapusník na basgitare a Martin Cibuľa na klávesoch. Vďaka nim vznikne jedinečné prepojenie so slovenskou hudobnou scénou, a na koncerte sa tak predstavia umelci z piatich rôznych krajín, čím sa stretnú kultúry zo Švajčiarska, Francúzska, USA, Mexika a Slovenska.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť zažiť IL DIVO naživo v Bratislave!

Lístky na koncert sú k dispozícii v sieti ticketportal.

Viac informácií o koncerte nájdete na oficiálnom slovenskom Instagrame @ildivoslovakia.

TS pripravila: Andrea Sulovská, ALL ABOUT MUSIC s. r. o.