Privítajte bratislavské babie leto v štýle Grand Pop-up

Príjemný podvečer na brehu Dunaja vás čaká už tento štvrtok, 26. septembra! Grand Plaza na nábreží Dunaja pri bratislavskom River Parku ožije jedinečným podujatím Grand Pop-up. Počas tejto jednodňovej septembrovej akcie budú mať Bratislavčania aj turisti príležitosť privítať tohtoročné babie leto vo veľkom štýle – s lahodným drinkom v ruke a skvelou hudbou v pozadí.

Ako vyzerá dokonalý popracovný relax v Bratislave? Takýto zážitok vás čaká už tento štvrtok, 26. septembra, na podujatí Grand Pop-up pri Grand Hoteli River Park. Od 16:00 do 21:00 si môžete vybrať z bohatej ponuky miešaných drinkov, ktoré pre vás pripraví Filip Kováč z Mirror Baru – jedného z najlepších barov v Bratislave.

Všetok stres opadne, keď priestor naplní hudba od DJ-a a Windstring dua, ktorí vám predvedú netradičné spojenie hudby, saxofónu a gitary. Organizátori nezabudli ani na šoférov a hostí, ktorí preferujú nealkoholické nápoje. V ponuke budú aj vína s 0 % obsahom alkoholu a drobné občerstvenie. Príďte na drink a privítajte babie leto v kruhu rodiny, priateľov či kolegov.

TS