HAVASI už v decembri na Slovensku: Na koncerty svetového virtuóza sa chystá slovenská umelecká, športová a kultúrna elita

HAVASI – hudobný génius svetového formátu – vystúpi už čoskoro na Slovensku! Tento klavírny virtuóz a skladateľ, ktorý dokázal spájať klasickú hudbu s modernými prvkami a svojimi vystúpeniami ohúriť publikum po celom svete, sa predstaví slovenskému obecenstvu na dvoch veľkolepých koncertoch. Tento výnimočný umelec vystúpi 3. decembra v bratislavskej TIPOS Aréne a o týždeň neskôr, 10. decembra v košickej STEEL Aréne.

Jednou z najvýraznejších postáv, ktorá sa už teraz teší na HAVASIHO show, je Attila Végh, slovenský MMA zápasník a šampión, ktorý sa stal ikonou nielen športového, ale aj spoločenského života. Attila Végh, známy svojou charizmou a úspechmi v športovej kariére, potvrdil svoju účasť na tomto exkluzívnom koncerte. „Je to niečo, čo si nemôžem nechať ujsť. HAVASIHO hudba je unikátna, v jeho vystúpeniach je cítiť nielen virtuozitu, ale aj hlboké emócie. Som veľmi zvedavý, akú atmosféru vytvorí naživo,“ uviedol Végh.

A Attila Végh rozhodne nebude jediný, kto sa zúčastní. Koncerty HAVASIHO pritiahli pozornosť mnohých slovenských osobností zo sveta umenia, kultúry a športu, ktorí nechcú prísť o tento hudobný sviatok. Organizátori očakávajú významné mená, ktoré ešte viac podčiarknu spoločenský význam tejto udalosti.

Pre obrovský záujem o vystúpenie v Košiciach sa organizátor Michal Latta rozhodol rozšíriť podujatie o ďalšie sektory STEEL Arény, aby si čo najviac fanúšikov mohlo vychutnať tento nezabudnuteľný večer.Je úžasné vidieť taký záujem o HAVASIHO hudbu aj na Slovensku. Chceme, aby mal každý možnosť zažiť tento výnimočný koncert,“ hovorí Latta.

Lístky sa rýchlo míňajú, preto neváhajte a zabezpečte si svoje miesto na tomto jedinečnom hudobnom zážitku. Či už v Bratislave alebo Košiciach, HAVASIHO koncert sľubuje nezabudnuteľný večer plný hudobnej dokonalosti, emócií a spoločenskej prestíže. Nezmeškajte príležitosť byť súčasťou tejto veľkolepej udalosti, kde sa stretnú nielen milovníci kvalitnej hudby, ale aj osobnosti, ktoré formujú slovenskú kultúrnu a športovú scénu!

Vstupenky si môžete zakúpiť prostredníctvom siete predpredaj.sk
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/havasi-symphonic-2024/

TS