Tomáš Botló predstavuje melancholický slaďák s názvom “Polnočná hudba“

Spevák a hudobník Tomáš Botló ešte len prednedávnom vydal svoj úspešný singel v spolupráci s Taliou – “Nie si sám“ a už teraz sa už môžeme tešiť z jeho ďalšej jesennej novinky s názvomPolnočná hudba.

Romantická pieseň (melancholický slaďák) zachytáva pomaly vytrácajúce sa záblesky zo vzťahu a pocit odlúčenia.

„Môj známy, Peter Palkovič zložil skladbu pred 36 rokmi ešte v časoch, keď bol na vojne… asi čakal, kým sa narodím. Spomína Tomáš s úsmevom. Peter Palkovič, ktorý sa zaslúžil o text a melódiu tejto jemnej piesne speváka oslovil s prosbou, či by ju nenaspieval. Tomáš Botló výzvu prijal aj napriek tomu, že skladba črty jeho tradičnej tvorby nemá.

O produkciu sa postarali bratia Finucci Bros, pochádzajúci z Maďarska. Zoltan Balogh (klavír) a Roland Balogh (gitara) sú producenti, skladatelia a v neposlednom rade hudobníci, ktorých mená sú vďaka prestížnym súťažiam vo svete jazzu počuť. O následný master a mix sa zaslúžil Marek Šurin.

Videoklip k piesni “Polnočná hudba“ vytvoril talentovaný režisér Andrej Pecník. Scény natáčané v Senci vyobrazujú prechádzajúceho sa muža, ktorému sa pri pohľade na miesta vynárajú spomienky na jeho dievča a čo všetko spolu zažili. Hlavnú rolu si v hudobnom klipe zahral známy herec Peter Batthyany so svojou priateľkou, Petrou Sebokovou. Zábery spolu so samotným spevákom sú zachytené v starej, opustenej budove (spolu s jeho gitarou, ktorá je už preňho typická).

Plány do budúcna má Tomáš bohaté a tak sa už čoskoro môžeme tešiť na štyri nové single spolu s videoklipmi v žánroch, ako flamenco, r’n’b, latino, pop a gypsy music.

Singel “Polnočná hudba“ a celú doterajšiu tvorbu Tomáša Botló-a môžete nájsť na YouTube a na všetkých digitálnych hudobných platformách.

TS pripravila Bibiána Lazarová z ALL ABOUT MUSIC