Playground: 28. decembra v Lehote pod Vtáčnikom!

Horná Nitra je dlhodobo mekkou drum&bassu s najpočetnejším publikom na Slovensku, i najkvalitnejšou party BASS, ktorá nasadila vysokú latku nielen zahraničnými menami, ale najmä atmosférou, ktorú určite mnohí z vás zažili.

PLAYGROUND je nový Garage event z dielne Sunny Promotion, ktorá nedávno oslávila 8 výročie založenia.

V lineupe sme sa rozhodli podporiť mladých talentovaných DJov, aby sa predstavili čo najširšiemu publiku. Na Playgrounde postupne počas plánovaných pokračovaní zaznie celá paleta drum&bassu, od ľahkého liquidu, až po tvrdé neuro, darkstep a techstep, prípadne i dubstep.

Medzi mladú krv, ktorej sme dali priestor, patria určite chalani FAKTOR a kedysi MCingom ostrieľaný RAYNEE, ktorý neodolal vôni vinylov a urobil len dobre. Headlineri večera sú veľmi talentovaní SELECT a SECORD z Novák, ktorí si už teraz chystajú ťažké šmaky z dubstepu a drumstepu. O ich kvalitách sa mnohokrát mohli presvedčiť napríklad návštevníci akcií ‚Smack Vibes‘ a ‚Element party‘ v prievidzskom klube Element.

Lineup uzatvára frontman organizačnej kru PAST.RASCAL, no čím prekvapí, necháme na neho, ale treba spomenúť, že spoza gramcov zbiera skúsenosti už od roku 2001 a rozbíjal ľudí i v Česku v rokoch 2003-2010. No a určite prekvapí i jeho stajňový kolega GOYAA, známy ako techno DJ, ktorý opráši staršie liquidy a na úvod zaháji tento event.

Lineup:
SELECT & SECORD | spectral
FAKTOR | deathsoundbat recordings/basstheory
RAYNEE | amplitude/exemplars
PAST.RASCAL | sunny promotion
GOYAA | sunny promotion

Discoclub SHARK
Obrancov Mieru 522/29
972 42 Lehota pod Vtáčnikom (okr. Prievidza)
28.12.2012
21:00 – 05:00
vstup : 2€
https://www.facebook.com/events/137757299708775/

Zdroj: past.rascal / sunny promotion