2. epizoda U zdechnutej kočky – pribeh trnavskej alternatívy BIG BEAT & BLUES.

V Káčku a v Arche sa po roku 1989 stretli generácie, ktoré formovali trnavskú alternatívu. Projekt o trnavskej alternatívnej hudobnej scéne  s názvom U zdechnutej kočky ponúka spracovaný video záznam z 2. epizódy BIG BEAT&BLUES,  ktorý môžete vidieť voľne na You Tube.

V 2. epizóde môžete vidieť a počuť exkluzívne výpovede priamych aktérov diania. Do diskusie prispeli tri generácie hudobníkov,  bluesový TH Band s Tónom Horňákom a legendou Ferom Bartošom, ďalej boli hosťami členovia skupiny Second Band Peter Stojka a Juraj Parízek, či gitarový zástupca Bluesovej svokry Vlado Machala ako aj mladé hudobné talenty Met You a Denis Čapkovič. Do diskusie prispeli svojimi spomienkami Andrej Halada a Marek Polonec z kapely Dependent.

Diskusiou sprevádzal Marek Antal, techniku a audio strih mal na starosti Marek Vančo, finálny audio master zabezpečil Mário Gajarský, kamera Martin Sekera a Roman Hornáček. Produkciu, réžiu a strih  Ján Sivák s Martinom Sekerom.  

Nahrávalo sa 6. októbra v priestoroch Archy na Hlavnej 17 v Trnave.

Organizátori projektu U zdechnutej kočky pripravujú aj ďalšie podobné podujatia. Najbližšie to bude 19.januára v Arche a v Káčku, kedy sa bude nahrávať 5. epizóda PUNK a zároveň sa odohrajú koncerty kapiel Kundotkov Syndróm a The Wilderness.

Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/504429776610770/

Zdroj: Komunitné online Rádio Bunker