2. kolo DNB Step Cup & DROP THAT afterparty už tuto sobotu ve Stormu.

Pokud se chystáte na Drop That, nenechte si ujít následnou afterparty v klubu Storm. Svůj pobyt v Praze si prodlouží zahraniční DJs EAZY, KRE a KRUSTY, aby vám mohli namasírovat ušní bubínky a před čarodějnicemi vám ještě jednou pořádně naložit! Doplní je DJs z crew Jump-up.cz, Bass Drop a Next:Gen.

Od 18 hod navíc startuje druhé kolo prvního mistrovství ČR v DNB Stepu! Skvělá atmosféra zaručena, doražte podpořit soutěžící a přiučit se třeba i něco nového.

18:00 – 21:00 DNB STEP CUP 2017

Připravte se na skvělé sobotní odpoledne ve Stormu, kde se kromě battlů soutěžících můžete těšit na doprovodný program, tak nezapomeňte dobrou náladu, sbalte kámoše a doražte fandit na druhé kolo DNB Step Cup 2017 pořádané DNB Step Association

Co je to DNB Step Cup 2017?

1. mistrovství České republiky v DNB Stepu, které je na programu známého pražského hudebního klubu Storm po dobu 5 měsíců. Čtyři kvalifikační večery, které se konají vždy jednu sobotu v měsíci, vygenerují 16 nejlepších tanečníků. Ti si poté změří své síly během finálového večera v klubu Storm. DNB steppeři na prvních třech místech vyhrají kromě PRIZE MONEY, také ceny věnované sponzory soutěže. Všech 16 nejlepších bude mít jako odměnu možnost své dovednosti ukázat na letním DNB festivalu LET IT ROLL 2017. 

VSTUP PRO VEŘEJNOST ZDARMA
◥ START 18:00 | KONEC 21:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

DROP THAT AFTERPARTY

 

 LINE UP 
EAZY
KRE
KRUSTY
JUMP-UP.CZ DJs
BASS DROP DJs
NEXT:GEN DJs

VSTUP
Na místě 90 Kč do 22:00 / 140 Kč poté
Se vstupenkou/páskou z Drop That vstup ZDARMA

SOUTĚŽ O VSTUPENKY

Na události běží soutěž o vstupenky na Drop That a následnou afterparty, na kterou můžete vyhrát i konzumaci v hodnotě 350 Kč. Soutěž končí v pátek 28/4 v 15:00, tak neotálejte a zapojte se včas.

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

EAZY propadl lásce k dnb už v raném mládí, kdy objevil jungle. Svůj první pár gramofonů si zakoupil ještě na škole a od roku 2001 do konce roku 2011 pravidelně hrával v nočních klubech a po mnoho let hostil týdenní show na pirátském rádiu „Mystery FM“. Roku 2011 zakoupil studiové vybavení a začal produkovat vlastní hudbu. V červnu 2012 založil vlastní label „Walking Dead Recordings“ a navázal spolupráci se jmény, jako je Dominator, Macky Gee, Lyptikal, Complex a mnoho dalších. Od té doby měl mnoho bookingů ve Velké Británii, Belgii, Francii, Lucembursku a Německu. Hraje striktně energický jump-up, který rozskáče každého milovníka tohoto subžánru.

KRE je mladý a nadějný anglický producent, promotér, DJ a spolumajitel Dub Damage Recordingz. Kromě vlastního labelu vydává tracky pod labely Subway Soundz a Dubz Audio. S djingem začal roku 2006 v Essexu a z jeho hobby se rychle stalo něco mnohem většího. Kromě hraní v klubech má za sebou také hraní v pirátských rádiích Kool FM a Cyndicut 97,8. K dnešnímu dni si zahrál také na velkých eventech, jako jsou Breakin Science, Defination, Hysteria, Raveology a mnoho dalších.

KRUSTY je posledním zástupcem anglické jump-upové scény. Je to mladý DJ, kterého díky jeho účesu jen tak nepřehlédnete. Nejvíc o něm ale prozradí jeho mixy, které můžete najít na Soundcloudu.

Zdroj: Storm club