20 rokov na slovenskej scéne: Drumatique bude oslavovať v Subclube.

Znie to neuveriteľne, ale je to tak. Drumatique crew tento rok oslavuje už 20 rokov na scéne a keďže bez vás by sme neboli tam, kde sme, rozhodli sme sa venovať vám fantastický narodeninový darček. Okrúhle výročie oslávime naozaj veľkolepo a vy pri tom nesmiete chýbať.

V sobotu 2. apríla v bratislavskom Subclube zahrá svetová špička z labelu Metalheadz a náš dobrý priateľ LENZMAN, ktorý po oslovení neváhal ani sekundu a pozvanie prijal. Sme si istí, že nič neznie lepšie, než keď je MC s DJom v perfektnej symbióze. Sme preto veľmi radi, že Lenzmana príde podporiť jeho dvorný MC DAN STEZO z Holandska. Dan v apríli zažije slovenskú premiéru a ako nám prezradil, veľmi sa na svoju prvú slovenskú párty teší. Tretím headlinerom narodeninovej oslavy bude ďalší zástupca Metalheadz, český DJ a producent RIDO.

Hviezdy z Metalheadz podporí náš homie LIXX a kompletná zostava Drumatique crew v zložení SVETLUX, CLIVE, INKWALL, ROLAND, ZAJO a samozrejme nemôžu chýbať zakladatelia Drumatique GABANNA a GALAGHA, ktorí 20 rokov na scéne oslávili minulý rok. Unikátnu vizuálnu projekciu špeciálne pre tento žúr pripraví zoskupenie NOISVIZION.

Súťaž o FREE vstupy na Drumatique facebook stránke klikni TU.

20 YEARS OF DRUMATIQUE @ SUBCLUB
Sobota 2. apríl 2016
Start 22:00 End 06:00 | Vstup 10€
FB Event: www.fb.com/events/1116620801696497

20_YEARS_DQ_APR_2016_FB_flyer

Zdroj: Drumatique