4 Elements: Dj Antena, Moshic, Milk and Sugar …

V posledný prázdninový víkend vám ponúkneme tanečnú hudbu plnú energie, ktorá naštartuje váš víkend ako sa patrí. Podieľať sa na tom budú mená ako Christian Fischer, Joris Voorn, alebo Milk and Sugar.

Po dlhej dobe ku nám zavíta aj ostrieľaný djský vlk, ktorý prešiel viacerými vlastnými prevádzkami spojenými s tanečnou hudbou, DJ Antena. Tento okrem svojho aktuálneho diania, prenesie so sebou aj kufrík svojich horúcich noviniek, ktoré pre vás pospájal do 4 Elements promo mixu.

Po dlhšej prestávke sa u nás rovnako objaví, izraelský majster temného progressive, ktorému sme už v minulosti dali niekoľko krát priestor. Moshic a jeho aktuálny sound z live hrania v Berlíne, bude tým čo vás odprevadí až na prah nového dňa.

Vaše sety v dĺžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dĺžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: Rádio_FM