4 Top Techno DJs: PALICAVONZVRECA 17.3. @ Subclub.

Za posledný rok sa na eventoch PVC objavili mená ako Bas Mooy, UVB, Ancient Methods, Rebekah, Radial, Regis, Tommy Four Seven, Sigha, Exium, Etapp Kyle, Ø Phase, Pacou, Charlton, Adriana Lopez, Claudia Anderson alebo Alex.Do, not baad.

Už tento piatok bude možnosť si premiérovo vypočuť a zažiť ďalších dvoch týpkov. PVC @ Subclub.

Scalameriya je producent a DJ zo Srbska. Prvé veci vydal na vlastnej značke Genesa v 2009, dnes patrí medzi uznávaných techno producentov s výrazným rukopisom. Toky a Loktibrada ho momentálne hrávajú vo všetkých setoch, a naopak.

Kwartz je Mario Campos, narodený 1989 v Madride. Hráva klubové techno, zhruba dark-metallic-atmo-bangin´. Prvé tracky v digi formáte mu vyšli v 2011, prelomovým bolo EP Fenomen na značke Nheoma – tá patrí dvojici Exium. Ten istý rok sa Kwartz dostal do agentúry Oscara Mulera PoleGroup, ktorá zastupuje prvú ligu španielskeho dark techna. Ďalšie tracky vydal aj na labeloch ako Mord, 47, alebo WarmUp a minulý rok spustil svoje vlastné vydavateľstvo Order & Devotion. Španielom účko vždy sedelo, malo by tomu byť tak aj teraz.

Takaaki Itoh sa len pred týždňom vrátil zo svojho prvého amerického turné (NYC+LA+SF), doma si štyri dni poležal, aby vyrazil na ďalšie EU Tour (Tbilisi-BA-Berghain-Praha-Paris). Svoju DJ hypnózu začne v piatok už o 22:00. Loktibrada s Tokym poslednú nedeľu nekompromisne prevetrali repráky berlínskeho Berghainu, a Lokti už tento piatok sedemnásteho v sólo sete v Subclube, dynamic tension.

Tento festivalový lineup bude k dispozícii za 10€, check it out.

https://www.facebook.com/events/442047212806528/

Zdroj: Subclub