Absolut Greyhoud: Drink, ktorý inšpiroval vznik hitu!

Osviežujúce spojenie ľadovo vychladenej ABSOLUT a ružového grapefruitu nie je výnimočné iba svojou pozoruhodnou elektrizujúcou chuťou. Skrýva totiž príbeh zrodu jedného z aktuálne najúspešnejších hitov tanečnej hudby. Ochutnajte a odhaľte ho!

Známa hudobná formácia Swedish House Mafia sa nechala inšpirovať drinkom vodky ABSOLUT – ABSOLUT Greyhound a výsledkom je viac ako 25 miliónov prehratí online a jeden z najúspešnejších hitov tanečnej hudby, ktoré toto trio housových Djov vyprodukovalo.

Partnerstvo švédskej vodky a známej skupiny však pokračuje naďalej: „Naša spolupráca s ABSOLUT sa zatiaľ niesla v neuveriteľne kreatívnom duchu, preto sa tešíme, že sa tento vzťah rozvinul až do veľkého partnerstva pre nás výnimočnej tour. Greyhound, ktorý zaznie na každom z koncertov, preto bude aj malou oslavou našej úspešnej kooperácie,“ hovorí  Steve Angello z housového DJského tria.

Inšpiratívny drink si môžete vychutnať aj Vy, stačí ak v nízkom pohári na kockách ľadu zmiešate čistú vodku ABSOLUT s džúsom z ružového grapefruitu v pomere 1:3 a ozdobíte rezom lahodného horkosladkého citrusu.

Zdroj: MCC