Acceleration 2014: Hviezdy 80. a 90. rokov na Slovakia ringu!

4. a 5. júla sa uskutočnia dve zaujímavé akcie. Jedna vás prenesie do minulosti, predstavia sa najväčšie hviezdy 80. a 90. rokov na čele s Davidom Hasselhoffom. Druhá je presným opakom – predstavia sa dji z dnešnej EDM scény.

Na oficiálnych stránkach podujatia sa už spustil predpredaj lístkov na piatkové podujatie, ktoré je venované práve hviezdam 80. a 90. rokov. Lístky stoja 10€ a je treba počítať so servisným poplatkom, ktorý je cca 5€. Lístky si môžete zakúpiť na https://www.celebrate80s90s.com/orechova-poton/ alebo na https://acceleration14.com/tickets-slovakia

Kurátorom akcie, ktorá sa uskutoční v piatok 4. júla, je spomínaný David Hasselhoff, hviezda seriálov Knight Rider a Baywatch, ktorý bude okrem fotenia sa s fanúšikmi aj spievať a moderovať. V areáli automobilového okruhu Slovakia Ring sa v takmer štvorhodinovom programe predstaví neuveriteľná zostava hviezd posledných dvoch dekád 20. storočia – 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B z formácie Snap!, DJ Sash! a Twenty 4 Seven.

Rýchle autá a hudba pre všetky generácie

Večer, počas ktorého budú dnešní tridsiatnici a štyridsiatnici spomínať na mladosť, je súčasťou trojdňového motoristického podujatia Acceleration 2014. Ide o medzinárodný pretekársky a hudobný festival, ktorý kombinuje špičkové preteky s tematickým koncertným a párty programom. V roku 2014 navštívi Acceleration celkovo až 10 rôznych pretekárskych okruhov v Európe s plnou pretekárskou zostavou od piatku do nedele a hudobným festivalom v piatok večer a v sobotu. Pódium stojí vo vnútri okruhu, aby ste cítili vôňu spálených pneumatík! A tam, kde je Knight Rider, nemôže chýbať ani KITT!

V sobotu 5. júla si v rámci hudobného programu prídu na svoje aj mladší fanúšikovia. Predstavia sa dídžejské hviezdy ako W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifter, Nifra, Alice DJ, či Jacob van Hage a vokálny doprovod sa počas celého večera postará talentovaný MC Apster.

Slovakia-first-DEF

Zdroj: Slovakia Ring, Redakcia GREGI.NET,  celebrate80s90s.com, acceleration14.com