Adam Ďurica: Nový videoklip je plný pozitívnej energie a radosti zo života.

Aktuálny singel Adama Ďuricu, pieseň Neľutujem, má v sebe tú najsilnejšiu emóciu akú ľudia v sebe nosia a tou je láska. A láska, šťastie, úsmev a pohladenie sú aj hlavnými ingredienciami nového videoklipu, ktorý vás dostane svojou úprimnosťou a človečinou.

Videoklip, momentálne k najhranejšej slovenskej pesničke, sa nakrúcal na východe Slovenska. V rodnom meste Adamovho otca, v Prešove.

„K Prešovu mám špeciálny srdcový vzťah. To mesto mám rád. Nielen preto, že môj otec je Prešovčan, ale preto, že sa tam vždy dobre cítim. To, že sme klip točili práve tam, vnímam ako veľké plus,“ teší sa z nového videoklipu Adam Ďurica.

Podobne ako samotná skladba Neľutujem, tak aj jednotlivé scény vo videoklipe sú plné šťastia a radosti zo života. Tie ma na svedomí režisér Jaroslav Vaľko, známy pod prezývkou Jaris, ktorého cit pre detail, harmóniu a ľudskosť môžete vidieť napríklad v klipoch skupín IMT Smile, Komajota, The Paranoid, Peha, Chiki Liki Tu-a, Nocadeň a iné.

„S Jarisom sa robilo fantasticky. Jeho i moja predstava sa od začiatku zhodovala. Hneď v úvodnom telefonáte sme si povedali, že by v klipe mali byť aj deti, mladí aj starší ľudia. Samotné nakrúcanie bolo pre mňa veľmi príjemné, keďže Jaris najskôr natočil zábery so mnou a potom samostatne s ostatnými ľuďmi, ktorí sa v klipe vyskytujú. Mal to perfektne premyslené a urobil na tom klipe veľa práce,“ pochválil režiséra Adam.

„Chceli sme jednoduchý, spontánny a úprimný klip a také bolo aj nakrúcanie. Adama sme posadili na korbu starého Land Rovera a išli sme s vetrom vo vlasoch a prievanom v ušiach smer Ružín a Margecany. Myslím, že to dopadlo veľmi pekne a celé nakrúcanie sme si všetci užili a zabavili sa,“ doplnil Adama Jaris.

Adam Durica1

Vo videoklipe sa objaví viacero partnerských dvojíc rôznych vekových kategórii a rôznych profesii. Síce sa títo ľudia navzájom nepoznajú, ale všetci majú niečo spoločné. Sú šťastní a dokážu sa tešiť z maličkostí.

„Krásny moment sme zažili na dvore kováča Michala. Mal tam starú vaňu, ktorá mala ísť do šrotu. Tak sme ju vyniesli na záhradu, nanosili sme do nej vo vedrách vodu a poprosili Michala a jeho priateľku, aby sa spoločne okúpali. Bola to taká romantická chvíľa v starej vani,“ prezradil s úsmevom Jaris.

Počas celého nakrúcania vládla neustále vynikajúca atmosféra. O tú sa postaral okrem Jarisa aj jeho filmový štáb, konkrétne Jozef Kehl, Jakub Augustinský, Martin Halas a Róbert Revák.

https://www.facebook.com/adam.durica.1

Zdroj: Universal Music s.r.o.