Adam Ďurica predstavuje svoju novinku „Z popola je oheň“

Adam Ďurica prichádza s novinkou „Z popola je oheň“.  Skladba vznikla v rámci príprav nového albumu, s ktorým Adam plánuje prísť začiatkom roka 2025. Skladba Z popola je oheň je výsledkom spolupráce Adama Ďuricu, Laca Rychtarika a bubeníka Mareka Fryčáka.

,,Na túto spoluprácu som sa veľmi tešil, pretože Laco Richtarik je jeden z mojich najobľúbenejších spolupracovníkov. Spája nás veľa skvelej práce, ktorú už máme za sebou – hlavne pri skladbách ako Naše hriechy alebo Pravdupovediac, dokonca sme spolu jedno obdobie aj hrali. Najradšej mám jeho nazeranie na svet, jeho talent a vkus, či už je to pri hudobnej produkcii, natáčaní videoklipov alebo fotení fotiek. Laco je multitalent. Bicie nám dohral Marek Fryčák, ktorého môžete poznať ako bubeníka Mareka Ztraceného,“ hovorí o skladbe Adam Ďurica.

Momentálne mu totiž viac času zaberá príprava na jeho oslavné koncerty s názvom 10/20.

Je to už 10 rokov, čo som vydal skladbu Neľutujem, ktorá naozaj zlomila moju kariéru a zároveň je to už 20 rokov, čo som predstúpil pred porotu v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar,“ dodáva Adam s úsmevom. „Pripravili sme preto pre fanúšikov dva veľké koncerty, aby som to mohol poriadne osláviť práve s nimi. V Košiciach to oslávime 16. januára 2025 a potom aj 23. januára 2025 v Bratislave. Nechcem nič bilancovať… Chcem, aby sa ľudia prišli baviť, tancovať a užívať si muziku,“ hovorí Adam na margo koncertov.

Na 28. ročníku odovzdávania cien SOZA ( 3.10) si Adam prevzal cenu v kategórii “Najhranejšia skladba v online“ so skladbou Zatancuj si so mnou.

„Ja si každé ocenenie vážim, či je to od poslucháčov alebo od odbornej verejnosti. Jednoducho je to ocenenie našej práce, pretože na jej finálnej podobe sa podieľa naozaj veľa ľudí.“

Adam Ďurica – Z popola je oheň
Autor hudby : Adam Ďurica
Autor Textu : Peter Riava
Mix: Laco Rychtarik
ISRC: SKCM72404001
Nahrávka . Laco Rychtarik
Produkcia : Laco Rychtarik
2024 WildRviverMUSIC
Adam Ďurica : spev, gitara,
Programming, klavír, bass : Laco Rychtarik
Bicie : Marek Fryčák
https://adamdurica.lnk.to/Zpopolajeohe
Director / DOP . Laco Rychtarik
Production : WildRiverMUSIC
2024 WildRviverMUSIC

TS