Adam Ďurica vypredal bratislavský Babylon, megaúspešné SPOLU TOUR zvláda aj napriek nástrahám!

Adam Ďurica so svojim SPOLU TOUR 2017 pokoril Bratislavu! Rovnako ako v ostatných slovenských mestách koncert vypredal do posledného miesta. V Ateliéri Babylon vládla vynikajúca atmosféra, publikum nadšene skandovalo a Adamovo vystúpenie ocenilo standing ovation.

Celé turné, ktoré sympatický spevák ukončí dnes v Trenčíne, je jeden obrovský úspech a to i napriek tomu, že mu osud tentoraz prihral do cesty mnohé prekážky. Zrazil sa s obrovským jeleňom, ktorý mu zničil auto a prenasledovala ho choroba. Obľúbený hitmaker však všetko zvládol. Ako sám vraví, je to najmä vďaka skvelým fanúšikom. Úspech Adama motivuje a už teraz uvažuje o ďalšom, väčšom koncerte v Bratislave!

Standing ovation, skandovanie a nadšení fanúšikovia! Adam Ďurica opäť triumfoval. Po tom, ako počas SPOLU TOUR 2017 pokoril Prahu, Brno a viaceré slovenské mestá, prišla na rad Bratislava. Vo vypredanom Ateliéri Babylon vládla skvelá atmosféra.

„Cítim obrovskú vďačnosť. Ľudia sa tešia, že sme im spravili pekný večer. Aj ja mám veľkú radosť z toho, že po Mandolína tour sme spravili ešte krajšie a kvalitnejšie turné a ľudia to vedia oceniť,“ vraví dojatý Adam Ďurica.

Adam zahral celý nový album „Spolu“, ale nemohli chýbať ani jeho najväčšie staršie hity „Neľutujem“, „Mandolína“, „Láska-Veda“, „Predpoveď počasia“, či „Tak to vidím ja“. Atmosféra bola nezabudnuteľná pre mladého hudobníka, ale aj pre jeho fanúšikov, ktorí spievali spolu s ním. Takto to vyzeralo aj na ostatných koncertoch, čo mladého umelca teší o to viac, že tentoraz sa turné nezaobišlo bez komplikácií. 

„Už keď sme turné odštartovali v Prešove, hral som chorý. Nechcel som to ale vzdať a išiel som spievať aj s chorobou. Podarilo sa, ale poškodilo mi to hlas. Košice som potom spieval už veľmi na hrane a v Michalovciach som prakticky nemal hlas. Ale vybojoval som to spolu s ľuďmi. Upravil som pesničky, fanúšikovia boli veľmi zlatí a spolu sme to odspievali,“  vysvetľuje Adam Ďurica.

Najväčšia komplikácia si však na Adama Ďuricu a jeho tím počkala na strednom Slovensku. Môžu hovoriť o šťastí, že sa nik vážnejšie nezranil alebo nebodaj neprišiel o život!

„Cestou z vypredaného koncertu v Martine, sme sa vracali po diaľnici D1 smerom z Trenčína do Piešťan a zrazu nám vbehol do cesty obrovský jeleň. V poslednej sekunde som ešte strhol volant, ale zrážke sa už nedalo vyhnúť. Žiaľ, odniesol si to nový Hyundai i40, v ktorom som sa viezol aj s mojimi spoluhráčmi. Našťastie je to naozaj bezpečné auto a nikomu sa nič nestalo. Po tejto nešťastnej zrážke sme si však povedali, že osud nás skúša, ale napriek tomu ideme ďalej cez všetky prekážky za svojimi fanúšikmi, pretože si to naozaj zaslúžia. S nahlásením nehody nebol najmenší problém, pretože v Hyundai sú chápaví ľudia, ktorí nám veľmi pomohli. Vážim si ich ústretový prístup v tejto nepríjemnej situácii. Za to sa im chcem poďakovať,“ uzavrel Adam Ďurica. 

Adam má pred sebou ešte jeden vypredaný koncert v Trenčíne. Potom sa teší na krátky oddych a rovno vhupne do hlavnej hudobnej sezóny. Úspech ho motivuje k tomu, že chce pre fanúšikov pripraviť ešte jeden, oveľa väčší, koncert v Bratislave.

Spevák a skladateľ Adam Ďurica pochádza z Hlohovca. Do povedomia sa dostal po úspešnej účasti v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar. Medzi hudobnú špičku sa vyšvihol albumom s názvom „Cukor a Soľ“, z ktorého piesne „Tam kde slnko“ a „Urob ma lepším“ patrili k najhranejším skladbám roku 2006. V roku 2009 získal na medzinárodnom festivale v poľskom Rzeszówe cenu Grand Prix ako absolútny víťaz. Obrovský úspech mu priniesol rok 2014, keď si Slovensko zamilovalo pesničky z jeho albumu „Mandolína“. Viac sa o aktivitách Adama Ďuricu dozviete na https://adamdurica.com/ 

Zdroj: Propaganda House s.r.o.