AIAIAI party – Juraj Grafik b-day edition.

Už dnes sa v UHU klube na Šafárikovom námestí uskutoční veľkolepá party na dvoch stejdžoch prvý krát na Slovensku pod hlavičkou značkových slúchadiel AIAIAI. Okrem toho na nej oslávi svoje narodeniny slovenský dj Juraj Grafik. Pozrite sa čo vás čaká!

Celý event začína o 21:00 a na dvoch stageoch sa postupne vystriedajú tieto mená:

Slovenská drum&bass hviezda L PLUS, ktorý je úspešným príkladom slovenského hudobného exportu do zahraničia. Jeho kariéra dja začala v roku 1998 a v tom istom roku začal aj produkovať. Po mnohých hraniach na Slovensku aj v Čechách vydal v roku 2002 svoju prvú dosku a odvtedy jeho kariéra naberala na obrátkach. Aktuálne mu vyšlo EP Everyone/The lost moon. V UHU klube budete určite počuť viac z jeho bohatej produkcie.

Dj, producent a moderátor Michal Breeth, ktorý je známy asi každému fanúšikovi rovného beatu na Slovensku. Niekoľko rokov produkoval a moderoval reláciu 4elements na rádiu _FM, nemôže chýbať v lineupe každého väčšieho eventu na Slovensku či v Čechách a supportoval úspešne už nejednému menu svetového formátu. Za zmienku stojí jeho nedávne hranie s legendárnym Hernanom Cattaneom, ktorému robil predskokana.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/149995552″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Legendárny Dj Pappi hráva už tak dlho ako existuje celá slovenská elektronická scéna. Naposledy sa ukázal v UHU klube na Groove party, kde vytiahol staré dobré klasiky.

Oslávenec a hudobný fajnšmeker Juraj Grafik samozrejme nemôže chýbať aj za mixom, kde naservíruje svoj pohľad na house music. Aktuálne sa venuje manažovaniu úspešného obchodu s technikou pre djs a producentov Techhouse.sk a vyrába pravidelnú reláciu Bassline, ktorú môžete počuť každý piatok podvečer na rádiu SiTy.

Kvalitný lineup doplnia Branislav Be (www.facebook.com/BranislavBeOfficial) a Dennis (www.facebook.com/DennisDJfanpage)

Klub sa otvára o 21:00 a do 22:30 je vstup absolútne FREE! Následne do polnoci 3€ a od polnoci 5€. O technický support sa stará www.techhouse.sk

Detaily o UHU klube, mapu a ďalšie info nájdete na jeho facebook fanpage www.facebook.com/uhuclubbratislava

Plagat

Zdroj: UHU klub