AIR Festival posiluje line-up fantastickým Chrisem Schweizerem!

AIR Festival, jehož letošní ročník se uskuteční již příští týden, se od počátku své existence snažil pokrýt všechny taneční styly. Ani tento rok tak své návštěvníky nepřipraví o to nejlepší z trance – doposud zveřejněný line-up posiluje jedním z velkých objevů posledních let – Chrisem Schweizerem!

Tento pětadvacetiletý Argentinec se na počátku své kariéry pohyboval ve vodách elektro house, ale poslední dobou přesedlal na hutný trance.

Poté, co podepsal smlouvu s prestižním holandským labelem Armada Music, začaly jeho songy získávat podporu i od DJských kolegů včele s Paul van Dykem, Ferry Corstenem, Garethem Emerym či Arminem van Buuren.

Poslední jmenovaný Chrisovy singly navíc pravidelně zařazuje i do své populární rádiové show A State Of Trance, která má miliony fanoušků po celém světě.

Chris Schweizer tak právě zažívá asi nejúspěšnější období své dosavadní DJské kariéry a jeho poslední kousky můžeme tak najít na předních příčkách žebříčku Beatport. Aktuálním počinem v jeho diskografii je singl Under The Light, který natočil společně s výtečnou zpěvačkou Roxannou Emery. V rámci jeho vystoupení na AIR Festivalu na zmiňovaný singl jistě taky dojde.

AIR Festival promění královehradecký Festivalpark v dvoudenní dějiště obří taneční party již příští pátek a sobotu (27.-28.7.2018) a vedle výše zmíněného Chrise Schweizera září na letošní spupisce hvězd taková jména jako Carnage, Krewella, Dropgun, Retrovision, Pegboard Nerds, Steff Da Campo, Brohug, Bali Bandits, Alex Kenji a mnoho dalších!

Vedle hlavní scény se návštěvníci festivalu mohou těšit také na produkci na vedlejších pódiích, kterých bude celkem šest.

Více informací a vstupenky jsou k zakoupení na www.airfestival.cz

Zdroj: TS