Aká je filozofia NONSTOP Rádia? Staňte sa jeho súčasťou!

Filozofia NONSTOP Rádia je jednoduchá: vytvorili sme “nové médium” – internetové rádio, ktoré je tu pre vás a je o vás, pretože ak by sme ho nebudovali pre vás, milí poslucháči a prispievatelia, naša práca by potom nemala vôbec žiadny zmysel.

V rámci našej filozofie dávame priestor naozaj každému, či už hudobníkom, spisovateľom, fotografom, maliarom, bloggerom – chceme prezentovať a podporovať každý aspekt umenia. Naša filozofia zahŕňa aj smerovanie k tomu, že chceme byť s vami v kontakte všade tam, kde je to len možné, aj preto ešte stále tvrdo pracujeme na mobilnej aplikácii z dielne NONSTOP Rádia, určenej zatiaľ pre Androidy, ktorá bude prispôsobená pre vaše pohodlie. Chceme zdieľať váš obsah na všetkých sociálnych sieťach, na ktorých pôsobíme. Dôkazom realizácie tejto filozofie je počet spoluprác s rôznymi skupinami a jednotlivcami, ako aj vytvorenie akejsi príručky pre prispievateľov, v ktorej sa dozviete aj vy, ako sa stať súčasťou a prezentovať vašu tvorbu prostredníctvom NONSTOP Rádia!

Množstvo najčastejších všeobecných otázok ohľadom prispievania a prezentovania hudby, článkov a propagačných materiálov sme zhrnuli do brožúrky, ktorej sme dali názov “Príručka pre prispievateľov / Guide for contributors”. Túto “príručku” si môžete prelistovať nižšie. Veríme, že sa komunikácia takto medzi nami a vami zoptimalizuje a vaše príspevky a námety budú len pribúdať ;)

NONSTOP_prirucka_pre_prispievatelov_umelcov_etc

Zdroj: -NONSTOP- Rádio