AKM Festival: 31.8. – 1.9.2012 v Novom Meste nad Váhom!

V dňoch 31. 8 a 1. 9 2012 sa v NOVOM MESTE NAD VÁHOM uskutoční AKM Festival, jedinečný svojou atmosférou a line-upom, kde na dvoch pódiach zahrajú jedni z najlepších predstaviteľov súčasného domáceho undergroundu.

Na festivalovom poli nie je žiadnym nováčikom, tento rok privíta návštevníkov už po štvrtýkrát. Miestom konania festivalu bude už tradične rekreačný areál Zelená Voda.

V piatok sa môžete tešiť na stálice festivalov ako napríklad Talkshow, From Our Hands, Bruno Benetton Free Band a čím ďalej úspešnejších, Walter Schnitzelsson. Nebude chýbať ani česká kapela A Banquet. Tá nedávno vydala album, na ktorom v Chicagu spolupracovali s producentom známym zo spolupráce s kapelami ako Nirvana a Pixies Stevom Albinim.

Druhý festivalový deň zahrajú aj Teskohippies, The Bright Eye, BURIED DAY BURNED, ďalej piešťanská kapela Funny Faces, Good Bye Lenin, Joyride či inštrumentálna kapela The Ills.

Ďalšími lákadlami festivalu sú unplugged koncerty a tanečné sety od THE VOID DJS, DJ YA & MC T-TANK a YEAH!BUT?.

Návštevníci, ktorí sa rozhodnú na festivale stanovať budú mať k dispozícií priestranné stanové mestečko s kompletným hygienickým vybavením, navyše súčasťou areálu festivalu je aj prístup na pláž. Možno si zahrať futbal a plážový volejbal.

Cena výhodnej permanentky na oba dni je len 7 eur, za jednodňovú vstupenku návštevníci zaplatia o dve eurá menej.

Zdroj: Organizátor