Ako sa obliekajú mužské hudobné hviezdy?

Štýl obliekania je u niektorých hudobníkov veľmi svojský. V tomto článku sa pozrieme na niekoľko hudobníkov a spevákov. Ku každému nebude chýbať ani pikantnejší komentár. Pripravte sa, začíname.

Vokalista skupiny Linkin Park Chester Bennington

chester

Chester je známa postava z rockovej skupiny Linkin Park. AJ keď ho jeho fanúšikovia najčastejšie vidia zrejme hore bez alebo len v klasickom bielom tielku, na tejto fotografii je Chester na odovzdávaní cien MTV. Klasický ležérny štýl obliekania- rifle, tričko a mikina. Dobre doplnil svoj outfit slnečnými okuliarmi, aj keď ich má na hlave zrejme vo večerných hodinách. Možno sa bojí, že by na nejakej fotke nechtiac žmurkol a bolo by to vidno. Každopádne si Chester spravil svoju prácu na výbornú.

Raper Jay-Z

jay-z

Ak by ste nevedeli, Jay-Z je tá škaredšia polovička fotky. Tá druhá, plná sexappealu je krásna Byonce. Neviem prečo, ale raperovi na tejto fotke proste chýba mega veľká hip hoperská šiltovka. Možno už z nej vyrástol. Inak vyzerá v pohode, možno by to chcelo kontrastnejšie tričko, nech nepôsobí dojmom ako na pohrebe. Veľmi sa nám všetkým páči jeho parádna kožená bunda.

Hlavný vokalista skupiny Coldplay- Chris Martin

chrismartin

Charizmatický spevák je konečne slobodný. Po tejto správe zrejme od radosti zvreskli všetky jeho fanúšičky a obdivovateľky. Chris je na tejto fotke veľmi elegantne oblečený, pôsobí vyrovnane, možno to fotili pred tým ako spoznal Gwyneth Paltrow. Každopádne košeľa, sako a kravata mu veľmi pristanú a keď chytí do rúk gitaru, je to parádna balada na dušu. Konečne niekto, kto si k tomu všetkému na oči nezabije aj slnečné okuliare. Chválime, tlieskame a klaniame sa. Vyhral si to.

Hodnotenie outfitov spolu s GREGI.NET napísali chalani z obchodu s pánskym oblečením Budchlap.sk

Zdroj: Redakcia GREGI.NET / Budchlap.sk