Ako to vyzeralo pred 6-timi rokmi? DJ Tráva v Shake!

Je to už 6-rokov čo plný klub Shaka sa bavil na vtedajšej akcií Deeper, kde hosť bol DJ Tráva. Jedna z najvýraznejších osobností českej house music.

Písal sa dátum 3.3.2006 a akcia Deeper s elitným line up-om na čele s Djom Trávom naplnil klub do prasknutia. Ubehlo niečo cez 6-rokov a sme veľmi radi, že do púchovskej Shaky sa vracia Tráva aj s kvalitnou posádkou za sebou.

Hneď po uverejnení prvých info prišli reakcie tipu „akcia roka“. Samozrejme myslené v rozmeroch klubu či mesta. To či to tak bude záleží práve na vás clubberoch,djoch a všetkých čo sa zaujímajú o kvalitný housemusic. Ako motiváciu sme pre vás pripravili mini fotoreport z posledného vystúpenia Trávu v Shake.

Fotky z ktorých idú nezabudnuteľné spomienky. Ešte lepšie si ich môžete pripomenúť v piatok 14.decembra v klube Shaka. Pripravení bude pre vás podobne elitní line up.

Na akciu je možné si zakúpiť predpredajovú vstupenku za 4eura. Objednať si ju môžete na e-maili: ticket@shaka.sk alebo t.č.: 0948 303 993

T R A V A @ S H A K A 14.12.2012 / 21.00 Púchov / Shaka club
starring: DJ TRAVA (lex rec./Praha) housemusic.sk crew: DODO & WYCHI aka DRINKTEAM LUHO * SOUTHBOY & CIMY (luxury resident)
FB event

Zdroj: Shaka