Akustické koncerty Zuzky Smatanovej sú takmer vypredané!

Fanúšikovia Zuzky Smatanovej pozor! Ak ešte nemáte vstupenky na jej akustické koncerty, mali by ste sa poponáhľať. Lístky na sériu komorných koncertov s jazzmanom a saxofonistom Milom Suchomelom sa rýchlo míňajú a čoskoro budú vypredané. Zuzka sa preto rozhodla jeden koncert pridať a na jeseň zorganizovať veľkolepé pokračovanie!

Zuzka Smatanová oslavuje 10 rokov na hudobnej scéne sériou špeciálnych akustických koncertov s jazzmanom a saxofonistom Milom Suchomelom. Ak chcete vidieť a počuť Zuzkine hity v komornejšej úprave, mali by ste sa poponáhľať! Miesta koncertov sú kapacitne obmedzené a vstupenky sa rýchlo míňajú. V Novom Meste nad Váhom, Vranove nad Topľou a v Trebišove sú už takmer vypredané!

„Skôr ako sme začali hrať, pridávame pre veľký záujem ďalší koncert. S Milom Suchomelom zahráme 10. mája v klube Rock Cafe v Bratislave. Ostatné koncerty však budú nasledovať až v jesennom pokračovaní akustickej série.“ Plánuje Zuzanin manažér a člen skupiny Pavol Smolka.

So Zuzanou vyčaria na pódiu intímnu akustickú atmosféru členovia kapely Maroš Kachút, Palo Smolka, Braňo Jelen a Dušan Kulich. Pridá sa k nim mladý hráč na klávesové nástroje Peter Kunzo. Všetci sa však najviac tešia na hudobnú kombináciu Smatanová Suchomel. S jazzmanom európskeho formátu sa Zuzana predstaví od Modry až po Vranov nad Topľou.

„Tieto koncerty ponesú v sebe malý odkaz. Tento rok pomyselne „oslavujem“ desať rokov na scéne a preto chcem s kapelou zahrať pesničky, ktoré fanúšikovia dobre poznajú z mojich koncertov. Ale aj také, ktoré vždy veľmi túžili počuť, ale my sme ich v playliste nemali. Chcem sa im aj takto poďakovať, že pri mne tých desať rokov stoja ako vojsko a úžasne ma podporujú.“ Teší sa Zuzka Smatanová.

Nenechajte si ujsť akustické verzie hitov Zuzky Smatanovej 4.4. v klube Blue Note v Novom Mesto nad Váhom, 5.4. v Dome kultúry vo Vranove nad Topľou, 6.4. v Dome kultúry v Trebišove, 19.4. v Kine Žriedlo v Bardejove, 25.4. v Elesko Wine Parku v Modre a 27.4. v klube Route 66 v Liptovskom Mikuláši a 10.5. v klube Rock Cafe v  Bratislave. Zuzana plánuje aj jesenné pokračovanie akustických koncertov, ktoré bude nasledovať po náročnom festivalovom lete. Vstupenky sú v predaji v miestnych pokladniach.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Ivan Kelement