Album OVERTIME Roba Opatovského pokrstili Milan Lasica, Marianna Ďurianová a Pavol Danišovič!

Skvelí hudobníci, významní krstní rodičia a prekrásne prostredie Casa Mia! Tak to vyzeralo na krste albumu „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“! Novinku šarmantného speváka slávnostne pokrstili herec, komik a textár Milan Lasica, riaditeľ štúdia L+S Pavol Danišovič a moderátorka Marianna Ďurianová.

Hostia si v príjemnej atmosfére vychutnali svetové hity v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa v podaní Roba Opatovského a špičkovej zostavy hudobníkov. Roba prišli podporiť speváčky Beáta Dubasová, Mária Čírová, Anita Soul, herec Maroš Kramár či spevák Thomas Puskailer.

GJ9B4087

Spevák Robo Opatovský veľkolepo pokrstil nový album s názvom „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“. Krst odštartoval sympatický spevák vlastnou autorskou skladbou „Jediná“. Na ňu zatancovali úžasnú choreografiu zverenci   Petra Modrovského z jeho školy Dansovia. Nový album Roba Opatovského pokrstili známe slovenské osobnosti Milan Lasica, Marianna Ďurianová a Pavol Danišovič s dávkou humoru, šarmu a španielskym brandy. Speváka prišlo do krásneho prostredia Casa Mia podporiť množstvo hostí a dokonca aj speváčky Beáta Dubasová, Mária Čírová, Anita Soul, Adriena Bartošová, herec Maroš Kramár, spevák Thomas Puskailer či chlapčenská skupina United5.

„Nemal som trému, ale taký pocit zodpovednosti. Predsa len s pánom Lasicom sa nestretnem na jednom pódiu každý deň. Myslím si, že toto bolo historické stretnutie. Veľmi si vážim, že tento úžasný človek prišiel a podporil projekt Overtime. Je to moja srdcovka a ľudia cítia, že to ide zo mňa. Som hrdý na Overtime, na muzikantov, s ktorými spolupracujem a hrdý aj na krstných rodičov, ktorí prišli. Na Mariannu, do ktorej som bol platonický zamilovaný a Paliho Danišoviča, s ktorým som ešte teraz spolupracoval na projekte Music à la carte v Štúdiu L+S. Som rád, že ľudia, ktorí sa dobre cítili a že mi fandia.“ Neskrýval nadšenie Robo Opatovský.

GJ9B4135

Robo si na krste zaspomínal na spoločné vystúpenie s Milanom Lasicom so skladbou od Franka Sinatru „My way“, či na účinkovanie v zábavno – hudobnom programe Milana Lasicu a Júliusa Satinského  „Ktosi je za dverami“. Skladbu „Careless Whisper“ v štýle swingu venoval Robo krstnému otcovi albumu, Milanovi Lasicovi.

 „Je obdivuhodné, že v čase keď kraľujú všelijaké iné štýly, že sa Robo už dávnejšie priklonil k tejto muzike, k swingu. Ja som jej milovník, s orchestrom Bratislava Hot Serenaders už 15 rokov túto hudbu trošku propagujem. Takže mu držím palce, aby mu to zostalo.“ Pochválil Roba Milan Lasica. 

Šarmantný spevák a skladateľ potešil hostí na krste aj najúspešnejšou skladbou nového albumu „People are people“, ktorá očarila aj krstnú mamu a moderátorku večera Mariannu Ďurianovú.

GJ9B4187

„Boli tu samí príjemní ľudia, presne preto som aj prijala od Roba ponuku byť moderátorkou večera a zároveň krstnou mamou albumu. Mám rada jeho hudbu aj jeho ako človeka. Album Overtime sa mi veľmi páči, skladba „Careless Whisper“ a „People are People“ tá je fantastická… Milujem všetky skladby. Želám Robovi, aby album Overtime lahodil všetkým ušiam, ktoré ho budú počuť.“ Zaželala Robovi Marianna Ďurianová.

Na záver odzneli aj autorské piesne Roba Opatovského ako „Hovorila po španielsky“, „Prší“, „Natália“, či „Sen“. Šarmantný spevák má na konte množstvo hitov, desiatku albumov a dve platinové platne za predaj nosičov. Teraz vydal unikátny album, v ktorom upravil svetové hity tak, ako ich nepoznáte a ako ste ich ešte nikdy nepočuli.

GJ9B4207

„Na Robovi si veľmi dlho vážim, že si ide za svojim, nedá sa pomýliť nejakými chvíľkovými žánrami. Je veľmi precízny a pracovitý. Spievať swing na Slovensku nie je zďaleka také jednoduché. Robo je okrem iného veľmi skromný človek, ďakuje veľmi veľa ľuďom, ale bolo by dobré poďakovať aj jemu, že sa na to dal. Veľmi mu želám, aby mal album úspech. No tá pridaná hodnota úspechu je vtedy, keď sa ľudia o tom dozvedia. Dozvedia sa to však vtedy, keď sa to hrá v rádiách. To mu želám z celého srdca, aby rádia hrali aj tento typ hudby“. Zaprial albumu Pavol Danišovič.

O unikátne aranžmány projektu OVERTIME sa postarali fenomenálny český kontrabasista a aranžér Josef Fečo a aj samotní členovia formácie, ktorých si Robo Opatovský precízne vyberal.  Známy spevák album nahral s bubeníkom Dávidom Hodekom, klaviristom Tomášom Gajlíkom, kontrabasistom Robertom Raganom ml. Album predstavil spevák už v 11-tich mestách Slovenska. Robo Opatovský sa aktuálne pripravuje na leto plné koncertov, plánuje jesenné pokračovanie turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME aj nahrávanie nových skladieb.

GJ9B4511

Aktuálne informácie nájdete na https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

TRACKLIST „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“
1. Paparazzi
2. Kiss from a rose
3. Hovorila po španielsky
4. I just cant stop
5. Take on me
6. People are people
7. Englishman in New York
8. Neverná
9. Careless whisper
10. Fly away
11. Nothing else matters
12. Isn´t she lovely
13. Jediná

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Patri Buček