Album Petra Nagya „ROCKmi overené“ pokrstili v Prahe herecké a spevácke legendy! 

Peter Nagy, Miroslav Donutil, Eva Holubová, Lenka Filipová a Miro Žbirka! Takáto hviezdna zostava sa zišla v Prahe, aby pokrstila nový album legendárneho speváka Petra Nagya. CD „ROCKmi overené“ poliali slivovicou a dokonca si spolu zaspievali megahit „So mnou nikdy nezostarneš“.

Najnovší album Petra Nagya „ROCKmi overené“ obsahuje 12 najobľúbenejších a nestarnúcich hitov speváka a skladateľa v nových, rockovejších aranžmánoch. Publikum si to najlepšie z tvorby Petra Nagya vychutná aj naživo v rámci turné „THE BEST OF 30 ROKOV“.

Populárny spevák, skladateľ, textár a hudobník Peter Nagy pokrstil nový album „ROCKmi overené“ so silnou zostavou osobností! Krstnými rodičmi sa stali rokmi overené československé legendy – Miroslav Donutil, Eva Holubová, Lenka Filipová a Miro Žbirka.

IMG_2455.jpg

„Sú to umelci, ktorí na scéne veľa dosiahli. Niekoľkokrát som ako hudobný hosť účinkoval v programe Mirka Donutila, mám rád jeho humor. Snažil som sa od neho naučiť ako sa robí s divadelným publikom. V tom je majster. Eva Holubová je typ charakterovej herečky. Role, ktoré dostáva, sú veľmi podobné jej skutočnému humoru. Miro Žbirka je môj spolupútnik, aj keď začínal o pár rokov skôr. Dokonca sme kedysi spoločne nahrali duet. Veľmi si ho vážim, je to môj kamarát. A Lenka Filipová je jediná žena na scéne, ktorá vie hrať na gitare klasiku a zároveň funguje v pop music. Dáma s gráciou, ľudia ju za to milujú.“ Vysvetlil s radosťou Peter Nagy.

Na krste v novootvorenej pražskej reštaurácii si hostia okrem vynikajúcich piesní Petra Nagya vychutnali aj skvelú atmosféru a pohostenie. Hviezdni krstní rodičia poliali album slivovicou a zhodli sa na tom, že medzi ich najobľúbenejšie Petrove hity patria „Sme svoji“ a „So mnou nikdy nezostarneš“,  ktorú si herec Miroslav Donutil dokonca zaspieval!

„Myslím, že k nám, ku všetkým, čo sme pokrstili Petrove CD, ten text úplne sedí. Preto si nás vybral za kmotrov.“ Vtipne podotkol herec Miroslav Donutil.

IMG_2338.jpg

Úspešný spevák Peter Nagy vydal nový album „ROCKmi overené“ po 6-tich rokoch. Fanúšikovia si na ňom vychutnajú zľudovené hity ako „Marcel z malého mesta“, „Kristínka Iba Spí“, „Myslíš na To na Čo Ja“, “Sme svoji“ v nových verziách.

„Spevák, ktorý je tak dlho na scéne ako ja, by nemal produkovať toľko nových albumov. Stačí raz za pár rokov. Každá pauza známemu menu prospeje. 6-ročná pauza je tak akurát. Aspoň si zatiaľ zbieram témy na úplne nový album. Album sme nahrávali skoro dva mesiace, vznikal postupne v troch štúdiách a pozval som si na to skutočných profesionálov, aj muzikantov aj zvukárov. Robil som ho pre dobrý pocit a na tom sa nemá šetriť. Ja som zo starej školy, my to robíme poctivo, nebudem predsa seba podvádzať.“ Smeje sa Peter Nagy.

Nové CD nahral Peter Nagy s kapelou Indigo. Na albume „ROCKmi overené“ nájdu priaznivci oceňovaného speváka optimistické pop – rockové piesne aj romantické balady so zmysluplnými textami. Úspešný skladateľ nezabudol ani na milovaný reggae štýl pri skladbách „Korálky od Natálky“ a „Zuzka“. Novinka obsahuje aj dva bonusy „Udobrenia“ a „Agáty“, ktoré Peter Nagy prespieval a nahral s klavírom a sláčikovým kvartetom Slovenskej filharmónie. Fanúšikovia si hity z albumu „ROCKmi overené“ vychutnajú počas 11-tich koncertov turné „THE BEST OF 30 ROKOV“. Vstupenky na veľkolepú oslavu Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV sú dostupné v sieti www.predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.

Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV
18.5.2015 MARTIN
19.5.2015 RUŽOMBEROK
20.5.2015 TRENČÍN
22.5.2015 ŽILINA
23.5.2015 BOLERÁZ – festival
2.6.2015 ZVOLEN
3.6.2015 BANSKÁ BYSTRICA
4.6.2015 PRIEVIDZA
8.6.2015 PIEŠŤANY
9.6.2015 NITRA
10.6.2015 LUČENEC

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: archív Petra Nagya