Americká punk rocková legenda The Offspring vystúpi v Bratislave!

„Come Out“, „Self Esteem“, či „Why Don’t You Get A Job?“ – tieto skladby patria k najväčším hitom legendárnej kapely The Offspring. Niektoré z nich zaznejú aj na bratislavskom koncerte. Kapela zahrá i novinky z pripravovaného albumu a tak sa slovenskí fanúšikovia rozhodne majú na čo tešiť! The Offspring sú na hudobnej scéne úžasných 34 rokov a počas tohto obdobia predali viac ako 40 miliónov nosičov. Ich koncerty sú vždy absolútna pecka a muzikanti sľubujú, že iné to nebude ani na Slovensku. Nenechajte si ujsť koncert svetových hudobných velikánov už 13-ho júna v Incheba Expo Aréne!

Americká punk rocková legenda The Offspring vystúpi o čosi vyše mesiaca na Slovensku! Skupina, ktorá ma na konte také hity ako „Pretty Fly (For A White Guy)“, „Why Don’t You Get A Job?“, či „Self Esteem“ to v Bratislave rozbalí vo veľkom štýle.

„Na Slovensko sa veľmi tešíme. Keď sme nedávno hrali v Česku, bolo to úžasné, som si istý, že Slováci vytvoria rovnako skvelú atmosféru. Zahráme naše najväčšie hity, no i novinky z albumu, ktorý chystáme. Verím, že si to užijete,“ odkazuje spevák a gitarista kapely Dexter Holland.

The Offspring vznikli v roku 1984 a odvtedy majú na konte vyše 40 miliónov predaných nosičov. Nahrali 9 štúdiových albumov, pričom tretí s názvom „Smash“ bol najpredávanejším albumom všetkých čias, aký kedy vyšiel v nezávislom vydavateľstve. Kapela dnes koncertuje v zostave spevák a gitarista Dexter Holland, gitarista Noodles, basgitarista  Greg K a hráč na bicie Pete Parada.

„The Offspring sú jednou z  koncertných stálic svetovej rockovej scény. Od svojho vzniku prešli obrovský kus cesty a som veľmi rád, že sa ich podarilo tento rok dostať na Slovensko. Napokon, každý z viac ako 1100 koncertov po celom svete, ktoré skupina odohrala, boli vždy fantastickým zážitkom,“ vraví  Petr Duben zo spoločnosti Czechoslovak Music Factory, ktorá tento koncert prináša.

The Offspring vystúpia v Bratislave 13. júna v Incheba – Expo Aréne. Vstupenky sa dajú v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/Event/THE_OFFSPRING_v_Bratislave?idp=164893

Zdroj: TS