Americká speváčka Snatam Kaur na bratislavskom koncerte ukáže, že hudba lieči!

Liečivý hudobný balzam pre dušu po prvýkrát na Slovensku! Po Veľkej noci príde po prvýkrát koncertovať do Bratislavy americká speváčka Snatam Kaur, ktorá prináša povznášajúcu duchovnú hudbu žánru new age. Liečivý zážitok hudby, ktorý si doprajú aj svetové celebrity zažijete aj vy 4. apríla v bratislavskom Istropolise v rámci jej európskeho turné Light of the Beloved.

Snatam Kaur je jednou z popredných predstaviteliek hudby v žánri new age. Ide o meditačnú, liečivú, upokojujúcu hudbu, ktorá má ozdravné účinky na telo aj dušu. Povedomie o jej blahodarných vplyvoch sa šíri obrovskou rýchlosťou a neuniklo ani pozornosti známych osobností, ktoré sa aktívne zaujímajú o osobnostný rozvoj. Osobné stretnutie so Snatam Kaur bolo napríklad pre americkú moderátorku Oprah Winfrey tak silným zážitkom, že o tom napísala článok vo svojom časopise. Magické piesne v jej podaní počúva denne pred meditáciou a preto sa jej blízka priateľka rozhodla, že ju prekvapí a zorganizovala jej súkromný narodeninový koncert. Tou priateľkou je novinárka Maria Shriver, exmanželka Arnolda Schwarzeneggera, ktorá pochádza z významného rodu Kennedyovcov. Oprah Winfrey tvrdí, „že to bola chvíľa, ktorú si bude navždy vychutnávať.“

Koncert Snatam Kaur je neopakovateľnou duchovnou skúsenosťou, jej charizma má schopnosť dotýkať sa ľudí niekde hlboko vo vnútri. Snatam Kaur je americká speváčka, mierová aktivistka a autorka, ktorá bola vychovávaná v Sikhskej komunite a bola od malička vedená k láske, praktikovaniu jogy a meditáciám. Má úžasnú schopnosť transformovať tradičné „sikhské spevy“ z Indie do moderného zvuku. Vyše 30 rokov strávila v prítomnosti svojho duchovného učiteľa, Yogi Bhajan, ktorý sa venoval „naad joge“, ktorá pracuje so sakrálnymi zvukmi s cieľom poskytnúť ľuďom vnútornú harmóniu.

Koncert je pre poslucháčov príležitosť otvoriť ich srdcia mantrám. Zamilovať sa do mantier a prežiť ich v tej najčistejšej forme. Verím, že sa prostredníctvom týchto koncertov môžem s ľuďmi prepojiť a umožniť im ucítiť svetlo a lásku. A to je v dnešnej dobe obzvlášť dôležité, vzhľadom na to akým politickým a environmentálnym problémom čelíme. Z vlastnej skúsenosti viem, že spoločný spev v takom aranžmáne pôsobí liečivo a uľavuje od stresu, napätia a pocitu zahltenia. Je to miesto, kam môžu ľudia prísť a znovu nájsť pocit pokoja,“ prezrádza Snatam Kaur.

Čistota a krása hlasu Snatam Kaur vychádza nielen z jej veľkého hudobného talentu. Je zároveň počuteľným odrazom života vytrvalej duchovnej oddanosti a neúnavnej služby ľudstvu.

Moja rovnováha pochádza z dvoch miest. Prvým je moja každodenná duchovná prax a druhá je z každodennej duchovnej praxe môjho manžela. Naozaj sa navzájom vyvažujeme, harmonizujeme. Máme to šťastie, že máme navzájom jeden druhého a obaja sme oddaní nášmu duchovnému rastu,“ dopĺňa Snatam Kaur.

Večer strávený v blízkosti Snatam Kaur je výnimočne liečivý a oslobodzujúci. Ak ste zatiaľ ešte nemali možnosť zažiť pokoj, ktorý vyžaruje z jej tvorby a samotnej prítomnosti, máte jedinečnú príležitosť dopriať si precítiť tento dar. Americká speváčka Snatam Kaur bude koncertovať 4. apríla 2018 vo veľkej sále DK Istropolis v Bratislave. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.

 Zdroj: TS