Americký pesničkár EVERLAST po prvý raz vystúpi na Slovensku!

Famózny hudobník Everlast mieri na Slovensko! Vystúpi tu po prvý raz a jeho fanúšikovia sa naňho môžu tešiť už v septembri! Multitalent, ktorý sa venuje rôznym hudobným žánrom vrátane hip hopu, rocku a blues, predvedie svoju šou v klube Ateliér Babylon v Bratislave. Gitarista,   spevák a textár zahrá so svojou kapelou klubový koncert a ponúkne prierez jeho diskografiou v piatok 21. septembra 2018.

Bratislava už čoskoro zažije výnimočný koncert! Vystúpi tu americký hudobník Everlast, vlastným menom Erik Francis Schrody, ktorý má skutočne široký žánrový záber. Jeho začiatky a prvé úspechy pochádzajú z obdobia 90-tych rokov, keď pôsobil ako raper a hlavný spevák skupiny House of Pain. Vyprodukoval s ňou večný a celosvetový hit „Jump Around“, ktorý dodnes elektrizuje a nabíja partychtivých nadšencov. Neskôr mu priniesla úspech sólo dráha v podobe ocenia Grammy za spoluprácu v piesni “Put Your Lights On“ z albumu Supernaturals od Carlosa Santanu.

„Na Bratislavu sa už veľmi teším, pretože som u vás ešte nevystupoval. Hral som ale v susednom Česku, myslím, že máte podobné nátury a verím, že atmosféra u vás bude rovnako skvelá,“ uviedol Everlast.

Spevák, gitarista, pesničkár a hudobný skladateľ vydal počas svojej kariéry 7 sólových albumov a žánrovo sa radí medzi fúziu blues a rocku so špecifickým vokálnym prejavom s prvkami svojského alternatívneho hip hopu. Nadaný hudobník so svojim charizmatickým a mužným prejavom a prepracovanou tvorbou priťahuje široké spektrum fanúšikov, k čomu prispieva aj vplyv na jeho produkciu od kapiel ako Beastie Boys, Cypress Hill, Ice-T, Gang Starr, Johnny Cash, Bob Dylan, Tom Petty, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Neil Young, and Run–D.M.C. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne „What It’s Like“, „White Trash Beautiful“, „ENDS“, či “I get by“.

„Sme veľmi radi, že sa nám konečne podarilo zorganizovať koncert tohto skvelého hudobníka aj v Bratislave. Slovenskému publiku v Ateliéri Babylon predvedie s partičkou skvelých hudobníkov predstavenie pozostávajúce z dvoch častí. Časť koncertu sa ponesie v znení pripomenutia jeho najúspešnejšieho albumu WHITEY FORD SINGS the BLUES, s ktorým oslavuje 20-ty výročie vydania. V druhej fáze koncertu odznie mix piesní od House of Pain a Everlast, staré aj nové vrátane nového albumu WHITEY FORD’S HOUSE OF PAIN,“ upresnil Petr Duben zo spoločnosti Czechoslovak Music Factory, ktorá tento koncert prináša.

Lístky na sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/Event/EVERLAST_USA?idp=167666

Zdroj: TS