Amfik Šírava fest otvorí svoje brány už tento víkend. Príde aj švédsky REDNEX.

K slovenskému moru – Zemplínskej Šírave, si to cez víkend namieria zvučné mená slovenskej hudobnej scény. Chystá sa tu totiž tretí ročník Amfik Šírava festu, na ktorom sa počas piatka a soboty predstavia kapely ako Horkýže Slíže, Desmod, Gladiátor, Smola a Hrušky, speváčka Nika Karch, Heľenine Oči ale aj ťahák zo Švédska – celosvetovo známa kapela REDNEX, ktorá určite zahrá aj svoje najväčšie hity ako Cotton eye joe či Wish you were here.

Na festival sa tešia aj speváci nitrianských kapiel Horkýže Slíže a Desmod – Kuko a Kuly ,, Na východe bývajú veľmi dobré koncerty a ľudia, ktorí sa vedia baviť a užívať si to. Bude to naša premiéra na Amfik feste, preto sa na Zemplínsku Šíravu veľmi tešíme povedal Kuko z kapely Horkýže Slíže a Kuly z Desmodu ho doplnil: ,, My sme na Amfiteátri hrali pred 2 rokmi a bolo výborne. Šírava je Šírava má to svoje čaro. Veľmi radi sa sem vraciame a verím, že bude plný dom“

Lístky na festival sú stále v predaji v sieti ticketportal alebo v obchodnom centre Zemplín v Michalovciach. K dispozícií bude pre návštevníkov aj stanové mestečko a deti do 120 cm majú vstup v doprovode zodpovednej osoby – zdarma.

Zdroj: Boris Karch