AMO má vonku nový singel “Spolu“, na spolupráci Polemic!

Ako už možno viete, skupina AMO pripravuje v poradí tretí štúdiový album s názvom Positive, ktorý vychádza koncom septembra. Prvý singel a klip k skladbe EX majú chalani úspešne za sebou, ďalší je momentálne horúcou novinkou.

AMA a Polemic

Skladba s názvom Spolu, kde hosťujú aj členovia kapely Polemic, už niaky čas rotuje v étery rádia Expres a dnes máte možnosť si túto letnú pohodovku vypočuť v štúdiovej podobe. K novej spolupráci sa vyjadril Moe: „Sme veľmi radi, že sme dali dokopy túto skladbu a sme s ňou veľmi spokojní. Moje ďakujem patrí chalanom so skupiny Polemic, nášmu klávesákovi Marcelovi Vénovi, ktorý sa podielal na produkcii a v neposlednej rade Opakovi, ktorý ju v štúdiu urobil počúvateľnou a bez ktorých by sa nám asi niečo takéto nepodarilo uskutočniť.“

AMO a Polemic

Momentálne sa finalizuje aj vizuálna podoba pesničky, klip už čoskoro uzrie svetlo sveta a chalani určite nebudú čakať a prinesú tento počin čo najskôr. Viac informácií, termíny koncertov a všetko, čo potrebujete vedieť o skupine AMO nájdete na ich webe www.amo24hodin.sk alebo na facebooku AMO (https://www.facebook.com/pages/AMO/69807169852)

Zdroj: Gregoragency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET