Andrej Šeban Band: 14. marca v KC Dunaj!

Andrej Šeban v tento výnimočný večer predstaví tri nové tituly týkajúce sa jeho tvorby. Fanúšikovia sa môžu tešiť na premiéru dokumentárneho filmu Časozber od režiséra Petra Važana.  Andrej takisto pokrstí druhý diel svojej  gitarovej školy a návštevníci uvidia ukážky z pripravovaného DVD LIVE Bratislava 2012, ktoré čoskoro vyjde na samostatnom nosiči.

Nasledovať bude koncert Andrej Šeban Bandu s jeho aktuálnym programom. Andrej sa po 7 rokoch sólo koncertov rozhodol oživiť svoju skupinu v novom zložení: Daniel Špiner – klávesy, Peter Rusňák – basgitara, Michal Fedor – bicie. Mladí hudobníci sa veľmi rýchlo zohrali a skupina si získala priazeň publika – najmä vďaka originálnemu zvuku a presvedčivým inštrumentálnym výkonom.

Na záver sa fanúšikovia môžu tešiť na autogramiádu a cd / dvd shop. Priamo na mieste si budú môcť zakúpiť väčšinu Andrejových titulov. Nebude medzi nimi chýbať ani novinka 2DVD Gitarová škola Andreja Šebana II + dokumentárny film Časozber či knihy fotografií Ivana Zubaľa.

  1. kniha „Kadlečík & Štrpka“ vyšla v limitovanej sérii a okrem esejí spomínaných spisovateľov, je jej súčasťou aj CD Andreja Šebana „Improvizácie I.“
  2. kniha portrétov Andreja Šebana, vyšla pri príležitosti jeho 50. narodenín a obsahuje CD „bezslov“.

Tento rok plánuje Andrej vydať komplet spomenutých CD s novinkou, ktorú nahral na prelome rokov 2012/2013 s titulom „Medzi sviatkami“.

Troj – CD má pracovný názov „Hudba pre nikoho“.

Vstup:
Predpredaj: 13 Eur 
Na mieste:  15 Eur 

Predpredaj:
www.andrejseban.com

www.interticket.sk

Rozhovor s Andrejom Šebanom o jeho hudobných začiatkoch, učiteľoch, prvej gitare, správnom cvičení a aj o DVD gitarovej škole:

Zdroj: Red Vision