Andrej Šeban Band pridáva v Bratislave extra koncert!

Bratislavský koncert skupiny Andrej Šeban Band v Ateliéri Babylon (20.11.2014) sa nezadržateľne blíži a v predaji ostáva už len pár desiatok lístkov. Týždeň pred koncertom hlásia organizátori takmer plný stav.

Verní fanúšikovia, ktorí ešte nemajú lístok, však nemusia zúfať, pretože skupina pridáva ešte jeden  koncert – v sobotu 22.11.2014, rovnako v Ateliéri Babylon o 20:00.

Zaznamenali sme zvýšený záujem o lístky a aj spätnú väzbu, že cez týždeň to nie každý stíha. Zároveň chceme vytvoriť priestor pre fanúšikov zo západného Slovenska, z miest, ktoré sme v rámci TOUR 2014 nestihli navštíviť. Máme dokonca aj skupinku najvernejších, ktorí v rámci šnúry absolvujú hneď niekoľko koncertov a Bratislava už tradične patrí medzi vrcholy turné. Záujmu publika sa veľmi tešíme a preto chceme touto formou vyjsť v ústrety všetkým, ktorí nás podporujú a chcú vidieť naživo na našej domácej scéne“ uvádza manažér skupiny Tomáš Lukačka.

Skupina odštartovala TOUR 2014 vo veľkom štýle – 5.11.2014 s filharmonickým orchestrom v Košiciach. Následne odohrala koncerty v Bardejove, Zvolene, Nitre a Banskej Bystrici. Najbližšie Andrej Šeban Band vystúpi práve v Bratislave a následne opúšťa domácu pôdu, aby postupne vystúpil v Brne, Prahe, Berlíne, Lipsku, Amsterdame a Haagu.

Po návrate na Slovensko budú mať fanúšikovia ešte poslednú možnosť vidieť Andrej Šeban Band v tomto roku – 11.12.2014 v Žiline, spolu so Štátnym komorným orchestrom Žilina.

Skupina Andrej Šeban Band ďakuje za vašu podporu a teší sa na vás!

viac info a predpredaj: www.andrejseban.com

22.11.Bratislava

Zdroj: Andrej Šeban Band