Andrej Šeban Trio – Život je krásny II. TOUR 2017.

Po minuloročnom úspechu turné Andrej Šeban Trio s Jánom Fabrickým a Michalom Šelepom bude život krásny aj počas hudobnej jesene 2017.

Skupina sa v druhej polovici novembra predstaví na 9 pódiách. Séria vystúpení sa začne pražským koncertom v legendárnom Lucerna Music Bare. Turné bude pokračovať na Slovensku, kde sa okrem tradičných zastávok skupina po prvý krát predstaví aj v Modre, Pezinku a Senci. Aktuálny koncertný program obsahuje úplne nové skladby ako aj Andrejove najznámejšie pesničky v upravených aranžmánoch. Tradične nebude chýbať priestor na improvizáciu a hudobné prekvapenia. Príďte si spolu s nami užiť tento neopakovateľný zážitok.

Termíny Andrej Šeban Trio – Život je krásny II. 2017
14.11. Praha – Lucerna Music Bar
18.11. Modra – Dom kultúry
19.11. Senec – Kultúrne stredisko
21.11. Žilina – Mestské divadlo
22.11. Košice – Historická radnica
25.11. Pezinok – Dom kultúry
26.11. Nitra – Synagóga
28.11. Banská Bystrica – Záhrada – Centrum nezávislej kultúry

30.11. Bratislava – Stredisko kultúry Vajnorská

Predpredaj na www.andrejseban.com

Aktuálna zostava Andrej Šeban Trio:

Ján Fabrický – Bubeník zakázanej skupiny Nervy a neskôr Demikátu, ktorý dlhodobo a úspešne pôsobí na medzinárodnej scéne. Ján Fabrický v roku 1989 odišiel do Švajčiarska, aby v roku 1994 absolvoval prestížnu školu MIT v Los Angeles, kde pôsobil do roku 2002. Následne sa vrátil do Švajčiarska a na Vysokej škole umení v Berne pôsobí ako docent hry na bicie nástroje (odbor JAZZ). Stále je aktívny ako štúdiový a koncertný hudobník.

Michal Šelep – Basgitarista mladej generácie, ktorá strávila veľkú časť svojho detstva vo virtuálnom priestore, vďaka čomu sa z neho v rodnej Spišskej Belej stal samorast každodenne obklopený hudobníkmi ako Marcus Miller alebo Victor Wooten. Po prvých rokoch bez učiteľa študoval v rokoch 2011-2014 basgitaru u Anthonyho Wellingtona – na diaľku cez internet a počas dvoch 4-mesačných pobytov v USA. V roku 2014 sa stal jediným účastníkom štipendijného programu Compito by Fodera na kurz Victora Wootena – Bass/Nature Camp, kde trávil čas štúdiom hudby pod vedením velikánov ako Victor Wooten, Steve Bailey, Chuck Rainey, JD Blair, Futureman, Stu Ham a ďalších. V súčasnosti žije v Bratislave, pôsobí v rôznych hudobných projektoch.

Zdroj: TS