ANDY C – DJ, ktorý vypredáva 10-tisícove haly vystúpi na Slovensku.

Agentúra Trident.sk v rámci osláv 15. výročia svojho vzniku pripravuje veľkolepú party s hlavnou hviezdou svetového formátu. Skvelý DJ a producent ANDY C vystúpi už 21. mája na zimnom štadióne v Partizánskom na akcii 15 YEARS OF TRIDENT a vráti sa tak na Slovensko po dlhých piatich rokoch.

Andrew Clarke sa na špičku scény dostal predovšetkým vďaka nevídanému talentu, poctivej drine a tvrdej práci v štúdiu a za mixpultom. Jeho kariéra sa rozbiehala postupne už začiatkom 90tich rokov, no najväčší prílev bookingov a hraní zaznamenal práve po jeho tracku s ľahko zapamätateľným a odlišujúcim soundom s názvom Valley of The Shadows. Tento nadčasový release vydal v roku 1993 pod umeleckým menom Origin Unknown, v ktorom figuroval aj jeho vynikajúci priateľ  Ant Miles. Následne spoločne produkovali ďalšie už legendárne skladby, ktoré boli príznačné pre ďalšie napredovanie Drum & Bassu vo svete, vďaka čomu považujeme Andyho za priekopníka tohto žánru. Roky v hudobnom priemysle mu na radosti z hudby neuberajú a vyzerá to skôr naopak, čoho dôkazom je jeho obrovský vplyv na celú súčasnú scénu.

Andy-C

Jeho skvelý cit pre výber tých najkvalitnejších trackov pretavil do založenia vydavateľstva RAM Records, ktoré zastrešuje také hviezdne mená ako Chase and Status, Sub Focus, Wilkinson či Audio. A práve preto tento label patrí už dlhodobo k svetovo najrešpektovanejším vydavateľstvám.

Andy C je doslova už pravidelným víťazom DrumandBass awards v kategórií najlepší DJ a dokonca v celosvetovej ankete s názvom „Najlepší DJ všetkých čias“ sa Andy C umiestnil na neuveriteľnom 4. mieste, ako najvyššie umiestnený Brit. Ako jediný drum&bass DJ sa dokonca dostáva aj do komerčne najznámejšieho rebríčku DJ Top 100 magazínu DJ Mag.

andy c2

Tento fenomenálny DJ je pre mnohých synonymom dokonalosti mixovania, v ktorom sa zameriava najmä na rýchlosť a presnosť najčastejšie z troch gramofónov. Jeho sety sú známe vďaka dokonalým double dropom, ktorými privádza davy do absolútneho tanečného šialenstva. Presviedča o tom publikum azda na všetkých významných festivaloch sveta. Snáď najväčším medzníkom v jeho aktuálnej kariére bolo vypredanie impozantnej londýnskej haly Alexandra Palace, kde v marci tohto roku prišlo na jeho sólo vystúpenie viac ako 10 000 návštevníkov!

andy c1

Vy Andyho C môžete zažiť už sobotu 21. mája práve na Slovensku. Vystúpi totiž ako hlavný hosť 15 narodenín značky Trident.sk na zimnom štadióne v Partizánskom. „Na naše okrúhle výročie sme chceli priniesť niečo skutočne exkluzívne, čo sa nám už v budúcnosti nemusí podariť. Andy C patrí do absolútnej DJ špičky sveta a preto by si nie len drum&bass fanúšikovia nemali nechať ujsť tohto velikána za mixpultom. Party bude navyše ozvučená tým najkvalitnejším sound systémom značky Funktion One a top svetlná show je taktiež samozrejmosťou. Ako čerešničku na torte sme navyše zriadili (nepovinný) dresscode a to vo forme klasického sviatočného oblečenia, na čo odkazuje aj grafika našich vizuálov. Pre všetkých to zaručene bude niečo výnimočné.” dodáva PR manažér Jozef Šiarik z Trident.sk.

Viac informácii o tejto jedinečnej party nájdete na webe www.trident.sk
► Vstupenky: https://bit.ly/Trident_AndyC-TICKETS
► Link na fb udalosť: www.fb.com/events/1011857835542082/

T120-andy-poster

Zdroj: Trident