Anglické DnB vydavateľsto bude mať svoju noc 16.12. v Bratislave!

V spolupráci s najzásadnejším svetovým drum and bass vydavateľstvom RAM Records pripravujeme dancefloor a neurofunk párty v bratislavskom klube MMC.

Na uplynulých „RAMkách“ zahrali producenti Loadstar, DC Breaks, Mind Vortex, June Miller, či Frankee. Tento rok opäť poctí Bratislavu svojou návštevou jeden z minulých hostí, anglické duo DC BREAKS, ktorému bude sekundovať známe ruské trio TEDDY KILLERZ. A čo by to bola za label night, keby sa neukázal aj niekto úplne nový? Prekvapením tohto ročníka je veľké meno pochádzajúce z Londýna.

Na Slovensko po prvý krát zavíta aj talentovaný producent HAMILTON z Brightonu. Svoju produkciu dokáže exkluzívne odprezentovať, pôsobivé technické zručnosti dokazuje za mixom, kde odpaľuje svoje 3 deck sety v kluboch po celom svete. Je podpísaný pod tracky Fire, Premiérovo nám jeden z nich príde naservírovať aj do Bratislavy.

Vstupenky nájdete v sieti Ticketportal a na www.nudance.sk. Tešíme sa na vás J

https://www.youtube.com/watch?v=_gD0nvu5dD8

Pár zaujímavých faktov o RAM Records

  • RAM Rec. je najväčšie a najzásadnejšie vydavateľstvo súčasnej dnb scény s takmer 25 ročnou históriou
  • pod svojimi krídlami má okrem hostí tohtoročnej RAM night aj svojho zakladateľa Andy C a ďalšie veľké mená ako napríklad Audio, Calyx & Teebee, Bad Company, Culture Shock, Delta Heavy, Wilkinson, Sub Focus, Rene Lavice, headlinerov našich predošlých RAM eventov a najnovší prírastok – slávne duo Camo & Krooked.
  • zaujímavým faktom je aj to, že tento label vydal už cez 200 platní a releasov
  • v roku 2017 oslávi 25 rokov svojej existencie
  • tieto zaujímavé info, merchandise a ešte viac zaujímavostí nájdete na https://ramrecords.com

Zdroj: Nudance Music