Animation Karaoke Battle, jedinečná show svojho druhu po prvýkrát v Bratislave!

V sobotu 26. novembra 2011 Fest Anča po prvýkrát uvedie svoju unikátnu súťaž mimo festivalového ohniska, tentokrát sa môžete tešiť na skvelú zábavu v KC Dunaj v Bratislave. Animation Karaoke Battle má za sebou už 3 úspešné ročníky v Žiline.

Súťaž je otvorená pre všetkých, ktorí majú odvahu naživo pred publikom nadabovať náhodne vybranú ukážku z animovaného filmu. Porota je zostavená rovnako náhodne z prítomného publika. Vyhrá najkreatívnejší, najpútavejší, či najvtipnejší živý komentár k vybranej sekvencii z animovaného filmu. Najlepšieho battlistu čaká finančná odmena a novinka LomoKino, 35mm analógová kamera, ktorú do súťaže venovala Lomography. Avšak ani ostatní súťažiaci neodídu naprázdno. Vyhrávať sa budú ceny ako vinyl košickej kapely Jelly Belly, na vyhrané lóve peňaženky z dielne Retart. Anča do súťaže venuje svoje DVD Animácia is not Dead a ďalšie animované pochutiny cudzokrajného pôvodu.

Návštevníci budú mať možnosť vzhliadnuť horúcu novinku – animovaný film kreatívneho dua Ové Pictures (Michaela Čopíková & Veronika Obertová) inšpirovaný San Franciscom a jeho obyvateľmi, s názvom Dust and Glitter.

Bratislavská horúčka sobotňajšej noci bude prihrievaná kapustnicou, rafinovane osladená ukulele duom s príznačným názvom Nasládle sušienky a rozpáli ju naplno Warnabrotha.

Zdroj: Barbora Kalinová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET