Anita Soul a Oskar Rózsa dostali k narodeninám lístky na koncert!

Skvelý koncert, dych vyrážajúce improvizácie, tanec a zábava až do rána! Tak vyzerala narodeninová oslava dvoch priateľov a hudobníkov Anity Soul a Oskara Rózsu. Na funkypárty v klube Music Gallery u Dežmára nechýbalo ani prekvapenie v podobe obrovskej torty!

Talentovaná speváčka Anita Soul a popredný slovenský multiinštrumentalista Oskar Rózsa sa rozhodli svoje narodeniny osláviť spoločne. Na exkluzívny koncert pozvali hudobníkov i priateľov a na pódiu to roztočili až do rána!

IMG_7118.jpg

„Bol to náš spoločný nápad. Mňa, Oskara i Martina. Urobili sme to vlastne takto po prvýkrát, lebo len nedávno sme si uvedomili, že ja i Oskar máme narodeniny blízko seba. Dúfam, že si to zopakujeme aj o rok a postupne sa z toho stane tradícia.“ S úsmevom vysvetlila Anita Soul.

Anitu a Oskara na pódiu sprevádzala špička slovenskej hudobnej scény. Na klávesy hral čerstvý otec Eugen Vizváry, na gitaru Michal Bugala a za bicími sedel majiteľ klubu Martin Valihora. Ten si pre oboch oslávencov pripravil prekvapenie v podobe obrovskej torty. Celý klub im potom spoločne zaspieval „Happy Birthday“. Martin Valihora venoval Anite a Oskarovi k narodeninám vstupenky na pražský koncert hiphopovej legendy The Roots.

IMG_7143.jpg

„Martin vie, že The Roots je moja najobľúbenejšia kapela v tomto žánri. Mám ich rád, je to fantastický darček!“ Neskrýval nadšenie Oskar Rózsa.

„The Roots milujem. Na koncert sa strašne teším!“ Radovala sa krásna Anita Soul.

IMG_7144.jpg

Na oslave si s Anitou zaspievala Saša Okálová i mladý tanečník a hiphoper Lil Strike. Na kachón si s radosťou zahral Tomáš Farkaš. Nálada v klube neustále gradovala a všetci si vychutnali elegantnú hiphopovú vsuvku v podaní gitaristu Michala Bugalu.

„Bol to super koncert. Malo to atmosféru, perfektne sme si zahrali. Počas skladieb vznikali nové veci, vznikala hudba. Všetci sa zabávali a o to nám išlo…“ Komentovala oslávenkyňa Anita Soul.

IMG_7146upr.jpg

Z oslavy sa veľmi tešil aj bubeník a majiteľ klubu Martin Valihora. „Som rád, že Anita s Oskarom sú tu s nami a že môžeme spolu oslavovať a hrať v klube, ktorý sme si v podstate sami vytvorili. Tie najkrajšie momenty zažívame tu, lebo tu sa absolútne neformálne vieme odviazať. Je to tu taká naša domovská pôda.“

Anita Soul sa tento rok chystá vydať druhý sólový album. Vyjde pod záštitou produkčnej spoločnosti B4P a ako producent by sa mal na ňom objaviť renomovaný americký jazzový klavirista Robert Glasper.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Liana Matušková
Publikoval: Redakcia GREGI.NET