ANNABELLE vydává bezstarostný letní singl dear cali. Kalifornský vibe přivezla v kabrioletu z pražského studia

Zpěvačka a songwriterka ANNABELLE navazuje na mezinárodní úspěch singlu flowers on my eyes dalších trackem s hitovým potenciálem. Píseň dear cali vznikala ve vilce u Venice Beach v Kalifornii, kde zpěvačka trávila letošní jaro. Společně s francouzskými producenty Her Demons, jejichž seznam spoluprací čítá taková jména jako je David Guetta, vytvořili letní singl, který je tak bezstarostný a nakažlivý, jak to jen jde. Videoklip z Kalifornie vznikal v pražských studiích pod taktovkou režiséra Matěje Chlupáčka.

ANNABELLE a Her Demons chtěli napsat song, který by vystihoval atmosféru Kalifornie. Pro zpěvačku to znamená slunce, davy lidí a neomezené možnosti. Pro francouzské producenty zase nekonečné surfování. Vznikl tak track dear cali, který se dočkal i unikátního videoklipu. Ten vznikal v Praze ve Fantasy Studios ve spolupráci s produkcí CINQ a Barletta. Režie se ujal oceňovaný tvůrce a přítel zpěvačky Matěj Chlupáček. „Tvořit klip pro Annabelle byla ta největší čest. První demo tohoto skvělého letního songu jsem poprvé slyšel v deštivém Londýně a hned mě zaujal svou mezinárodní úrovní i tématem Kalifornie a částečné iluze zatím nedosaženého snu. Kalifornii jsme se společně s Aničkou rozhodli ztvárnit využitím virtuální produkce, kdy jsme celé Los Angeles vytvořili v LED screenovém ateliéru podobně, jako se třeba točil vůbec první virtuálně vyrobený seriál Mandalorian,” přibližuje Matěj, který mimo jiné režíroval také úspěšný snímek Úsvit.

Screenshot

Společně s kameramanem Janem Prahlem, který spolupracoval třeba na sérii Signál z produkce Netflixu, přenesli zpěvačku virtuálně do prosluněné Kalifornie. ANNABELLE se americkými ulicemi prohání ve slavné limitované edici kabrioletu Porsche 911, kterých je na světě pouhých 80 kusů.

ANNABELLE – dear cali
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.tiktok.com/@annabelle_sound
www.instagram.com/annabelle_sound/
www.facebook.com/ANNABELLEsound
www.annabellesound.com

TS