Apokalypsa 34 – All Star Game: Dj Lucca – Apokalypsa je legenda a to jej nikto nevezme!

Patří mezi to nejlepší, co dokáže Česká republika nabídnout svìtu. DJka Lucca bìhem více než desetiletí na scénì ukázala jak své DJské, tak i producentské kvality a plným právem patří mezi hvìzdy, které uvede listopadová Apokalypsa. Položili jsme jí pìtici otázek a vy tak mùžete například poznat, jak se její láska k hudbì odráží na výchovì syna.


Jak moc tvá momentální nálada ovlivňuje to, co zahraješ na akci?
Když jsem naštvaná nebo prožívám nìco emotivního, je mùj set vìtšinou hodnì energický, více než normálnì. Ale vìtšinou při hraní na všechno zapomenu, hraji tracky, které mám ráda, bavím se, tancuji a reaguji na lidi.


Jakým nejtrapnìjším zpùsobem se tì nìkdo snažil sbalit?
Že mnì ukázal, kde bydlí a co všechno má.

Dj Lucca

Pozoruješ u svého syna hudební vlohy?
V tìhotenství jsem nosila pás na břicho se čtyřmi monitory a Míšovi posílala hudbu. Vìtšinou klasiku, ale občas jsem tam dala i svùj set. Je pravda, že když teď pustím hudbu, tak syn vždy zpozorní a poslouchá. Chodíme do hudební výchovy a Michal mu na dìtský klavír hraje Ovčáky čtveráky a jiné dìtské písničky. Rád si hraje s mým mixpultem, ale to spíše souvisí s tím, že je kluk, a všechny takové vìci ho zajímají. Tak uvidíme. Ráda bych, aby se naučil hrát na nìjaký hudební nástroj. Nebudu ho ale k ničemu nutit. Chci z nìj vychovat především férového človìka a galantního muže.

Kde se vidíš za deset let od této chvíle?
Takhle daleko se nedívám. Hlavnì, aby moje rodina byla zdravá, vše ostatní se vždycky nìjak zvládne.

Co si vybavuješ ze své první Apokalypsy a co by si lidé mìli odnést z té nadcházející?
Pamatuji si skvìlou party a pařbu. A hlavnì jedinečnou atmosféru! A to nejen na mé první… Apokalypsa je legenda a to jí už nikdo nevezme! Z té nadcházející by si lidi určitì mìli odnést super hudební i vizuální zážitek.

Apokalypsa

Zdroj: Apokalypsa s.r.o. – Dalin Vajčner
Publikoval: Redakcia GREGI.NET