Apokalypsa 35: David Moleon!

Po jménech jako Klaudia Gawlas či live projektu Underdogz, Apokalypsa s pořadovým číslem 35, tasí další jméno, které potìší všechny fanoušky pořádnì rozjetého techna. 30. listopadu vystoupí v pavilonu P na brnìnském výstavišti David Moleon!

Díky svým DJským schopnostem ho mnozí přirovnávají k Cristianu Varelovi či Benu Simsovi, tento Španìl však posunul laťku Djingu ještì o stupeň výš a v kombinaci s horkou jižanskou krví prezentuje lidem takové techno, po kterém jsou hladoví všichni ti, kteří se chtìjí bavit na plné obrátky! Energie, našlápnuté desky, skvìlá technika mixu a charisma vyzařující všude okolo – to je David Moleon.

Apokalypsa 35 také prozrazuje základní koncept tohoto kulatého dílu – celá noc bude odkazovat na proroctví, které nám zde zachovala starobylá Mayská civilizace. Přesnì 21 dní po Apokalypse totiž dochází, dle Mayského kalendáře, ke konci jedné epochy, což mnozí označují jako konec svìta. Tìšte se proto na doslova apokalyptické dekorace, VJskou show a speciálnì upravené podium, které vás přenese do nukleární zimy.

Vstupenky za cenu 499 Kč nabízí sítì Ticketportal a Ticketpro. VIP vstupenky, které jsou pouze v omezeném množství, seženete za 999 Kč. Upozorňujeme, že vstupné se bude postupnì a neplánovanì zvyšovat.

Apo

Zdroj: Apokalypsa
Publikoval: Redakcia GREGI.NET