APOKALYPSA #42 – Praktické informácie!

Již pátek 25. listopadu se do brněnského Bobycentra vrátí legendární APOKALYPSA, konkrétně její 42. díl. Pojďme se podívat, co nás čeká!

Vstupenky na místě : Základní, VIP a VIP Gold budou k dostání v omezeném množství také na pokladnách v den akce. Cena základní vstupenky na místě je 899 Kč (35 eur), VIP za 1199 Kč (45 eur) a Gold za 2499 Kč (90 eur), tato vstupenka zahrnuje neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů, vlastní pohodlnou zónu  a další výhody. Vstupenky je možné zaplatit také v eurech, kde ovšem nebereme drobné (centy). Na eura se vrací v CZK.

Trička Apokalypsa ZDARMA : na hlavním pódiu budeme rozdávat originální trička Apokalypsa!

Bagety & Sendviče : 2 bary na hlavním pódiu (horní bary) budou mít rozšířený sortiment o bagety, obložené bulky a čerstvé sendviče!

Šatny – velké šatny se nachází ihned za hlavním vchodem do Bobycentra. VIP Gold mají svojí šatnu zdarma, přímo na pravé galerii (z pohledu navštěvníka)

apokalpsa42_dj

Kontrola pravosti vstupenek – Na akci budou instalovány speciální čtečky pro kontrolu pravosti vstupenek. Při zjištění falešné vstupenky nebudete vpuštěni na akci a bude přivolána Policie ČR.

Vstupenky, výherci, akreditace – majitelé vstupenek (regular a VIP) z předprodeje, stejně jako výherci soutěží a akreditovaní, budou vstupovat hlavním vchodem (4 koridory). Tam bude také probíhat prodej vstupenek na místě. Bočním vchodem bude umožněn vstup pouze majitelům vstupenek VIP GOLD. Brány Bobycentra se otevřou v 19:00 a úderem této hodiny začne hudební produkce.

Doprava – Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Nástupiště směr Řečkovice, výstup na zastávce Pionýrské nebo Hrnčířské, nebo autobusem č.67 z Hlavního nádraží, výstup na zástavce Sportovní. Adresa Bobycentra je Sportovní 2a, Brno.

Opuštění prostoru – Během akce nebude možnost opouštět prostor Bobycentrum. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti. Platí i pro akreditované a majitelé vstupenek VIP a VIP Gold.

mapa_boby_new

Foto & Video Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na akci, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) mohou používat pouze osoby, kteří obdrželi speciální akreditaci. (Silné blesky fotoaparátů mohou oslnit účinkující, proto respektujte dané nařízení).

Osobní prohlídka, kontrola totožnosti Každý návštěvník akce se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci, jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití a jídla. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze oproti občanskému průkazu.

Toalety Bobycentrum nabízí dostatek nadstandartních toalet, které jsou k dispozici.

Propagace jiných akcí – Na APOKALYPSE budou propagovány pouze ty kulturní akce, které jsou předem schváleny pořadatelem. Jakékoliv vylepování akcí, nebo rozdávání letáků na jiné kulturní akce, kterou nejsou schváleny, budou odstraněny, a dotyční návštěvníci, kteří akci nedovoleně propagují, vykázáni z akce.

Kouření je v Bobycentru povoleno, avšak doporučujeme navštívit speciální zóny pro kouření. Na akci budou dohlížet také pracovníci záchranné a požární služby.

Prosíme také o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Děkujeme že díky Vám můžeme i nadále pořádat tuto akci!

Next edition / Další edice

 Předprodej : https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1996464-apokalypsa-43.html

 Facebook event : https://www.facebook.com/events/318269311877546/

 

 

ARTWORK_APOKALYPSA42

Zdroj: Apokalypsa