APOKALYPSA Revelation #41.

Apokalypsa a její 41. díl s podtitulem Revelation #41 (Zjevení 41.) ohlásila svůj velký termín (25. 3. 2016), kompletní obsazení a spustila předprodej nejlevnějších vstupenek v omezeném množství! Vystoupí Nicole Moudaber, Mauro Picotto, Harvey McKay, Rebekah, Dot Chandler aka Fernanda Martins [techno set], Miss Melera, Waldhaus LIVE, Jan Fleck LIVE, Instigator, Psychodrums aka Needlax & Miss Pocket a další!

25. března v brněnském Bobycentru proběhne další díl, který nabídne opět 3 pódia, a to Techno classic Main stage, Total Hard stage a Creative clubbing stage! A co přesně Vás na 41. díle čeká?

Poprvé na Apokalypse budou převažovat “ženy za pultem”! Na hlavním pódiu jich vystoupí rovnou 5 (z celkových 7 vystupujících), druhou hard/techno stage obsadí 2 ženy (hardtechno stage bude mít i jinou specialitu – všichni zahraniční DJ star budou mít zároveň na Apokalypse premiéru, tedy očekávejte velmi neotřelý a revoluční lineup!), 3. klubové pódium ovládne holandská DJka, která se v ČR ukáže také poprvé a je to odbornice na dlouhé, až 6ti hodinové, tech/house klubové sety. Pojďme si je všechny společně představit!

[TECHNO CLASSIC MAIN STAGE]

NICOLE MOUDABER – Korunovaná královna světového techna, původem z Nigérie (nyní žijící na Ibize), charismatická DJka ze stáje Carla Coxe a rezidentka klubu Space – přijíždí podruhé na Apokalypsu. Majitelka labelu MOOD Records, která je typická svým hutným technem, si omotá kolem prstu každého fanouška Apokalypsy, a to se zárukou! Nicole za poslední rok získala tak hvězdnou popularitu, že bylo takřka nemožné jí zabookovat, avšak nám se to po opravdu dlouhém vyjednávání povedlo a dělíme se tím s Vámi o naší největší radost! Carl Cox nám posílá hlavního tahouna svého managementu Safehouse, který Českou republiku navštíví v rámci svého celosvětového turné.

MAURO PICOTTO – Legendární italský producent a DJ, jehož kariéra sahá až k počátku 80. let. Dosud vydal neskutečných 681 tracků a remixů, založil party a label Meganite, může se pyšnit oceněním „Nejlepší techno DJ Ibizy“ a výhrami v anketách ve Švýcarsku, Španělsku, Německu, či Irsku – o nejlepšího mezinárodního producenta. Autor hitů jako Komodo, Like This Like That ,či New Time New Place, již zazářil na mega akcích typu Sensation Black, Love Parade, Creamfields, Time Warp, svým setem zahajoval olympiádu v Turíně. Na naše přání se vrátí do „starých dob“ a zahraje speciální old-school techno set! Těšte se na Maurův typický zvuk – svižnou údernou směs techna a vokálů, která Vás doslova „rozseká“.

HARVEY MCKAY – Skotský svěřenec Adama Beyera a labelu Drumcode míří poprvé na Apokalypsu! Často označován jako nejžhavější „výrobce“ techna labelu Drumcode, jehož styl mixovaní a selekce vlastních skladeb v setech, jsou časopisem Mixmag definovány jako „řízená střela“ techno světa. Podpora se mu dostala od takových ikon, jako jsou Laurent Garnier, Luke Slater, nebo Green Velvet. O jeho kvalitách také značí vystoupení na Ultra Music Festivalu, ve Space Miami, Space Ibiza, či na Sonar festivalu. Jeho opravdovou velkou zbraní jsou gradující nájezdy a talent v komponování techna s vokály a zvraty, které se dají jednoduše přečíst – avšak pozor, jsou velmi návykové!

REBEKAH – Dech beroucí sound prezentující label Chrise Liebinga, v roce 2012 katapultoval tuto anglickou „divu“ na vrchol techno akcí po celém světě. Médii je často kritizována za až příliš rychlé tempo a zbytečnou údernost, která se k jejímu drobnému vzhledu zrovna nehodí, což je myslíme ale velké plus pro publikum brněnské Apokalypsy. Začínala v anglickém underground „podhoubí“ jako support legendárních jmen, jako jsou James Ruskin, Bily Nasty, či Dave Clarke, absolvovala několik světových turné a navštívila místa jako Awakenings, Cocorico, Fabric nebo Tomorrowland. Birmingham techno lady míří poprvé do ČR! A Vy budete u toho!

DOT CHANDLER aka FERNANDA MARTINS [techno set] – A teď se zaradují všichni, kdo vědí, že Fernanda Martins má své techno „alter ego“! S technem začala koketovat již v roce 2005, do svých techno setů často zařazuje skladby, které mají silnou a „valivou“ basu. Fernanda je nyní stále častěji obsazována coby Dot Chandler – což svědčí o narůstající popularitě jejího techno soundu – a Vy se o tom budete moci přesvědčit „na vlastní uši“. Její charizma a styl mixování je to, proč fanoušci hard/techna od ní nemohou odtáhnout oči a uši a jsme si více než jistí, že i striktní techno fanoušci nyní pochopí, proč je její oblíbenost tak stálá!

K.SANDRA – Momentálně žijící v Německu, avšak kořeny má u nás, v České republice. Své techno začala prezentovat již od roku 2004 a díky tomu také dostala označení „nejmladší techno DJka ČR“. Tyto doby jsou již dávno pryč, za mixážním pultem působí křehce a nakažlivé úsměvy rozdává na obě strany, ukolébavky plné něhy od ní však nečekejte! Naopak, její dominantou jsou svižné techno sety, které Vás rozhodně nenechají stát v koutě. Exotické charisma, české „techno party kořeny“ a aktuální německá preciznost, jí dává šanci ukázat, proč právě K.Sandra bude hostem 41. Apokalypsy!

DENYSA – Psal se rok 2009, kdy jsme tuto DJku zaregistrovali – a za 6 let nás přesvědčila, že její namíchané „koktejly“ podmanivých a dynamických tónů techna rozhodně stojí za to, abychom je představili i Vám. Když k tomu přidáme její hutnou dávku basů v ženském podání a téměř 6ti leté „proškolení“ na takových akcích, jako jsou The Sun, Beats for Love, téměř 200 klubových vystoupení – to vše nás přesvědčilo, že Vám má Denysa skutečně co nabídnout!

[TOTAL HARD STAGE]

WALDHAUS LIVE – DJ Waldhaus je velmi všestranný DJ hardtechno scény. Jeho jméno určitě není fanouškům zběsile rychlých beatů neznámé a my věříme, že je právě obsazení této německé ikony na Total Hard stagei potěší. Waldhaus je zároveň velmi úspěšným producentem – už od počátku své kariéry. Již od roku 2005 ho jeho desky vydané na labelech Artillery a Toolterror řadí mezi jednoho z průkopníků hardtechno zvuku. Jeho sound je skutečně divoký, okořeněný prvky industriálního hardcoru. Milovníci hardtechna – live vystoupení Waldhause si zkrátka dokonale užijete. Zaručeně! a zařazují jeho jméno mezi ty nejznámější.

JAN FLECK LIVE – Jan Fleck začal svoji DJskou kariéru velmi brzy, v pouhých 16ti letech, kdy ho velmi inspirovaly tvrdší odnože taneční hudby – zejména DnB a hardcore. Právě záliba v těchto stylech Jana natolik pohltila, že se vydal na dráhu DJe a producenta – v žánru hardtechno. Tento charismatický DJ se Vám na 41. díle Apokalypsy předvede také v live actu – a očekávejte hutné, dunivé hardtechno, plné zvratů, smyček a překvapivých obratů. Máte se na co těšit!

PSYCHODRUMS aka NEEDLAX & MISS POCKET – Na Apokalypse se Vám také představí další nadějný pár hardtechno scény – Needlax & Miss Pocket aka Psychodrums! Needlax, původem z Belgie, Miss Pocket ze Španělska – Vám ze čtyř gramofonů předvedou neopakovatelnou show plnou zběsilých hardtechno beatů. Jejich společné vystoupení se těší čím dál větší oblibě – Psychodrums vystupují pravidelně v klubech po celé Evropě – a nyní se představí i českému publiku! Dostanou Vás? My jsme si jistí!

INSIGATOR –Anglický DJ Insigator je dalším zástupcem velmi tvrdého a úderného hardtechno soundu. Jeho dominantou je extrémně rychlé mixování a naprosto precizní technika, které z jeho setů dělá skutečně ojedinělý zážitek. Insigator je považovaný za jednoho z nejperspektivnějších jmen současné hardtechno scény – a Vy se o tom budete moci přesvědčit na Total Hard stagei na Apokalypse!

B.UNQ! –Zahraniční obsazení hardtechno pódia doplní česká DJka B.Unq! – oblíbená dámská postava naší hardtechno scény. Křehká DJka B.Unq! ve svých divokých setech spojuje údernou, hutnou basovou linku s vokály a zajímavými zvraty –  a přesně to její fanoušci tolik oceňují. Právem je B.Unq! jedním z jmen, které Vás bude na Apokalypse zaručeně bavit!

NO-ON – Na hardtechno pódiu Apokalypsy se Vám také představí DJ No-on – rodák z moravskoslezského kraje a hudební nadšenec, který se DJingu věnuje od roku 2001. Typické je pro něj barvité techno a rychlejšího pojetí s prvky tribalu, acid, deep a hard techna!

[CREATIVE CLUBBING STAGE]

MISS MELERA – Na třetím pódiu Apokalypsy se Vám představí charismatická DJka Miss Melera – vycházející hvězda amsterdamské hudební scény, která má slušně našlápnutou na hvězdnou kariéru – čehož si všímají i „velcí DJs“, jako jsou John Digweed, nebo Sasha. Její sound je povedeným prolnutím deep houseu, tech houseu a techna a Vás na Apokalpyse rozhodně „zvedne ze židle“!

Toto klubové pódium dále obsadí oblíbený matador české taneční scény – DJ Loutka, svým funky, tech houseovým soundem skutečně dokáže lidi bavit Subgate, severským zvukem poprvé ohromí Schwing, nepojevující náboj clubbingu odprezentují Rob Smile a Not:Us!

Vstupenky nabízí exkluzivně předprodejní síť Ticketpro, první fanouškovská vlna startuje v omezeném množství na ceně 499 CZK. Základní vstupné se vyšplhá až na 899,- , VIP a VIP Gold jsou ve standartní cenové hladině 999,- a 2499,-

Vítejte na 41. zjevení fenoménu APOKALYPSA!

Předprodej: https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1724849-apokalypsa-41.html
Facebook fanpage: https://www.facebook.com/ApokalypsaOfficial/
Web pořadatele: iime.co.uk

Apokalypsa-final

Zdroj: Apokalypsa