Arakain vyráža na jesenné turné!

Metalová kapela Arakain, která letos vydala CD Homo Sapiens..? a úspìšnì absolvovala jarní turné vyráží na jeho podzimní část. Turné začíná 14. října v olomouckém S-cube a bude čítat zhruba patnáct koncertù. Arakain se dále zastaví například ve Zlínì, Vyškovì, Dvoře Králové nebo Praze.

Bìhem podzimního turné se mohou fanoušci tìšit na upravený playlist. K slyšení tak budou i skladby, které na jaře nebyly zařazeny.

Kromì bìžných koncertù se kapela zúčastní i dvou speciálních. Budou jimi Rocková noc, která se uskuteční 5. listopadu v Albrechticích nad Vltavou, a Předvánoční Metalománie, která probìhne 24. listopadu v legendárním klubu KC Vltavská v Praze.

ARAKAIN

Připomeňme, že jarní sezóna byla pro Arakain velmi úspìšná. Už na první koncert, který probìhl na tradičním místì v Polné u Jihlavy zavítalo na 800 fanouškù. Koncert v Prostìjovì pak byl dokonce nìkolik dnù před datem konaní beznadìjnì vyprodán. Úspìšnému turné předcházel i velký zájem o nové CD Homo Sapiens..?,  kdy číslovaná limitovaná edice  byla rozebrána bìhem první dvou mìsícù. Kapela zároveň ještì před zahájením jarní části turné představila svùj nový videoklip k písni Marat, který se rovnìž setkal se zájmem ze strany fanouškù a do nynìjška se drží na předních místech hitparád.

Arakain nezahálel ani bìhem letní festivalové sezóny, kdy vystoupil na festivalech jako Votvírák, Benátská noc, Czech Rock Block a mnohých dalších. Dùkazem zájmu o kapelu mùže být i fakt, že se letos opìt umístila v užší nominaci Hudebních festivalových cen. Dodejme jen, že se fanoušci už nyní mohou tìšit na následující rok, kdy kapela oslaví 30. výročí, a které se ponese opìt ve velkém duchu.

Termíny turné
14.10. – Olomouc, S-cube (bývalý S-klub)
15.10. – Uhlířské Janovice, VOD Kooperativa
22.10. – Dvùr Králové nad Labem,    ZC – Zálabí
27.10. – Svratouch (Hlinsko), Sokolovna
28.10. – Zlín, Masters of Rock Café
5.11. Albrechtice nad Vltavou, KD – Rocková noc
12.11. Chlumec nad Cidlinou, Sokolovna    
18.11. Brloh (Český Krumlov), KD    
19.11. Blovice (Plzeň-jih), Lidový dùm    
24.11. Praha, KC Vltavská – Předvánoční Metalománie
25.11. Hořovice, Společenský dùm
3.12. Dlažov, Bigbítová hospoda
16.12. Vyškov, Rock Pub B -29

Více informací:
www.arakain.eu

 
Zdroj: Arakain
Publikoval: Redakcia GREGI.NET