Ariana Grande v auguste predstaví nový album Sweetener!

Jedna z najúspešnejších speváčok súčasnej popovej scény Ariana Grande vydáva v poradí štvrtý album Sweetener, ktorý vyjde 17. augusta. Na novinke s Arianou spolupracovali hostia ako Missy Elliott, Pharrell Williams či Nicki Minaj.

Prvým singlom z albumu bola pieseň No Tears Left To Cry, ktorou Ariana ohlásila svoj návrat. Singel debutoval na prvom mieste iTunes v 88 krajinách sveta, aktuálne sa stále drží v Top 10 Billboard Hot 100 a na YouTube zaznamenal už takmer 350 miliónov zhliadnutí.

Arianin manažér Scooter Braun o albume pre časopis Variety povedal, že „má oveľa vyspelejší zvuk. Nastal čas, aby Ariana spievala piesne, ktoré ju budú definovať. Whitney, Mariah, Adele – keď spievajú, sú to ich piesne. Všetci vieme, že Ariana má božský hlas, teraz je čas na vlastné piesne.“ Na produkcii novinky sa podieľal renomovaný producent Max Martin (Maroon 5/Taylor Swift/Weeknd) a Savan Kotecha (Katy Perry/Ellie Goulding/Jessie J).

Vďaka silnému hlasu a obdivuhodného rozsahu sa z Ariany Grande stala jedna z najúspešnejších interpretiek súčasnosti. Vo svojich 24 rokoch má na konte už tri platinové albumy, pripísala si celkom 18 miliárd streamov, bola štyri razy nominovaná na Grammy a osem jej songov sa dostalo do Top 10 v rebríčku Billboard Hot 100.

https://www.arianagrande.com/

https://www.facebook.com/arianagrande/

Zdroj: TS