Art Film Fest a Prvá stavebná sporiteľňa ponúkajú opäť zvýhodnený vstup pre študentov do 26 rokov.

Osemdňový ART FILM FEST v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne si môžu užiť študenti do 26 rokov za zvýhodnenú cenu. Registrácia sa začala včera na internetových stránkach www.artfilmfest.sk a na www.pss.sk.

Festival v spolupráci s Prvou stavebnou sporiteľnou (PSS) pripravil aj tento rok špeciálny študentský cinepass. Od 18. mája do 12. júna 2015 sa môžu všetci, ktorých vek neprekročil 26 rokov, zaregistrovať na internetových stránkach www.artfilmfest.sk alebo www.pss.sk a vďaka tomu získať v predpredaji plnohodnotný cinepass na celý festival len za 5 EUR.

Študentský cinepass umožní žiakom a študentom základných, stredných a vysokých škôl naplno si vychutnať celé dianie 23. ročníka Medzinárodného filmového festivalu ART FILM FEST.

Všetkým zaregistrovaným študentom bude cinepass vydaný na registračnom mieste festivalu. Musia sa preukázať študentským dokladom, napríklad indexom či kartou ISIC.

Študenti, ktorí nestihnú na stránke vyplniť formulár, alebo sú starší ako 26 rokov a sú držiteľmi platného preukazu ISIC, si môžu zakúpiť cinepass za zvýhodnenú cenu 15 EUR v pokladniciach priamo počas festivalu.

Podrobné informácie o všetkých kategóriách cinepassov a podmienkach ich získania nájdete na stránke www.artfilmfest.sk.

23. ročník MFF Art Film Fest v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne sa uskutoční od 19. do 26. júna a ponúkne viac ako 120 snímok z celého sveta.

art film

Zdroj: ART FILM, n.o.