Art Film Fest: Kráľovná vydražila kráľovské šampanské.

Opojné bublinky nikdy nechýbajú pri odovzdávaní Oscarov či Zlatých glóbusov a nechýbali ani na slovenskom Art Film Feste.  Exkluzívne 9-litrové Moët & Chandon Imperial, na ktoré sa podpísali tohtoroční laureáti ceny Hercova misia Martin Huba a Barbora Bobulova, vydražila na záverečnom večierku festivalu v Trenčianskych Tepliciach Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková. Kráľovná krásy tak sumou 999 euro podporila Art Film Fest 2014, na ktorý sa, ako sama povedala, už teraz teší. 

,,Bolo to spontánne rozhodnutie. Výťažok putoval na dobrú vec – Art Film Fest, ktorý som navštívila prvý raz a bola som z jeho atmosféry a ľudí okolo, skutočne nadšená. Budúci rok sa sem určite vrátim,“ povedala najkrajšia Slovenka tohto roku, ktorá na Art Film Feste 2013 doslova žiarila. V šatách štúdia IVVE for Inperia, za ktorým sa skrýva meno slovenskej módnej návrhárky Veroniky Lokajíčkovej, pútala pozornosť festivalových hostí, ale aj módnych blogerov.

Moët & Chandon je oficiálnym dodávateľom šampanského pre kráľovské rodiny vo Veľkej Británii, v Dánsku a Španielsku. Zlatý poklad z pivníc Moët & Chandon objavil dokonca aj Vatikán a bez rozpakov ho môžeme nazvať „učebnicou dejín“, pretože sa stal svedkom a hosťom mnohých historických udalostí.

Súčasťou filmového sveta je Moët už od roku 1930. Objavuje sa na filmovom plátne i elegantných večierkoch po jagavých premiérach. Známe je aj dlhodobé partnerstvo medzi Moëtom a Hollywoodom, čo dokazuje film Veľký Gatsby, kde Moët kraľuje po boku Leonarda Di Capria. Toto exkluzívne šampanské nechýba na odovzdávaní cien Academy Awards – Oscarov a už takmer dve desaťročia je oficiálnym partnerom odovzdávania cien Zlatý glóbus.

Zdroj: Forza, a.s.