Atmosphere: 29. marca v UHU Clube!

S novootvoreným klubom UHU prichádza do hlavného mesta aj nová drum & bass-ová noc zameraná na Liquid a Atmospheric sound.

Barový stage otvárajú rezident noci  Dj Redface a Dj Kpek so svojou jazzovo deepovou selekciou a prezentovať budú aj atmospheric  a intelligent dnb so začiatkov Goodlooking éry.

Na hlavnom stage-i si vychutnáte nádielku príjemných tanečných Liquidov ale hlavne silnú energiu kvalitných trackov plných valivých basov a atmosferických plôch.

Eufórie z hudobného zážitku umocní skvelý muzikant Remo na svojej Trúbke.

Blue Motion

Vlastným menom Michal, pochádza zo stredného Slovenska, konkrétne z mesta Martin.S produkciou si prešiel od roku 1996 rôznymi štýlmi, ale keď sa k nemu dostal track Rainbow Of Colour od Grooveridera a neskôr sety LTJ Bukema a MC Conrada, vrhol sa na drum and bass.

bm

Medzi najväčšie „štichy“ patrí napríklad doska na Fokuz Records , alebo track vydaný na legendárnom Spearhead records.  Najväčším úspechom bolo vydanie debutového albumu Stay Forever (2×12).Jeho tvorbu môžete nájsť aj pod značkami ako Citrus, Phunkfiction, Celsius, Soul Deep, Blu Saphir, Plush, Rubik Digital, Rotation Deep UK.

V roku 2012 zakladá spolu s dobrým kamarátom,producentom a djom Smote-m vlastný label Reverse Audio Group, na ktorom vydávajú prevažne svoju vlastnú hudbu. Pod tento label zapísal aj svoj druhý album s názvom Kiss The Stars, ktorý uzrel svetlo sveta v roku 2013.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/362272″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Toho času sa Reverse crew rozrástla o jedného člena, ktorým je, nik iný, ako Kpek z Amplitude crew,s ktorým Michal rozbieha projekt Amplified Motion.

www.soundcloud.com/bluemotion  
www.facebook.com/bluemotiondnb
www.soundcloud.com/reverseaudiogroup 
https://www.facebook.com/reversaudiogroup
www.reverseaudiogroup.sk  

Dj Kpek

Adam sa po prvýkrát stretol s drum & bassom už v roku 2005, kedy bol ovplyvnený jeho rýchlym tempom. Už v detstve inklinoval k elektronickej hudbe a menám ako The Prodigy, Fatboy Slim, alebo Chemical Brothers a radí ich medzi hlavnú časť svojej hudobnej zbierky. Silný vplyv mal aj Nujazz, Funk,Hip Hop a Downtempo. Nebojí sa experimentovať a svoje sety rád okorení Dubstepom, TechHousom či Break Beatom a už spomínanými Hip Hopom a Nujazzom.

Kpek

Kpek v roku 2010 zakladá spolu s dj-mi Mathosom a Keecom projekt  Amplitude,  ktorého cieľom má byť propagácia Autonomicu a Deepu na Slovensku. Do sveta hudby vychádzajú aj prvé free tracky, ktoré majú pozitívny ohlas.

V roku 2013 sa stáva členom Reverse Audio Group a v spolupráci s Blue Motion pod projektom Amplified Motion vydávajú  kvalitné atmosferické tracky, ktoré roztancujú každého milovníka drum & bassu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/2599394″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Ako správny hudobný fanatik preferuje gramofóny a v jeho vinylovej zbierke sa nájdu tracky z labelov ako Shogun Audio, Metalheadz, Critical Music, Exit, GoodLooking Records, Dispatch Recordings, Invisible, NonPlus+, Soul:R

https://www.mixcloud.com/kpek/promo-for-atmosphere-uhu-club/
https://www.facebook.com/kpekdnb
https://www.mixcloud.com/kpek
https://soundcloud.com/amplitudeproject

Dj Rast.S

Rast.S je 23 ročný dj zo Skalice, ktorý v súčastnej dobe patrí pod booking JTT Djs crew. V roku 2008 si kúpil Technics-y 1210 mk2, mixák, prvé platne a začal sa venovať polámaným beatom.

Rast.S

Konkrétne liquid, deep, neuro, soulful, intelligent, ale aj atmospheric drum and bass-u, ktorý obľubuje dodnes. Okrem dnb sa zaujíma aj o iné hudobné štýly ako napríklad Hip – Hop, Future garage, Trap, Bass, Future Jazz, Wonky.

Jeho precízne mixy, pestrá selekcia a veľká chuť hrať ho radia v kategórii „new blood“ veľmi vysoko.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/7714453″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

S  JTT crew organizuje pravidelné akcie pod názvom Betonage, na ktorých prezentujú aktuálny zvuk zo sveta drum and bass-u. Popri štúdiu taktiež začína pokukávať do zákulisia tvorby hudby, ktorej by sa rád v budúcnosti venoval.

https://www.mixcloud.com/rastasopusek/promomix-for-atmosphere-2932014-uhu-club/
https://www.mixcloud.com/rastasopusek/
https://soundcloud.com/rsopusek

Dj Redface

Dj Redface z Trnavy, vlastným menom Martin, začal experimentovať za mix pultom na rôznych akciách niekedy v 90tych rokoch. Až rok 2006 sa stal prelomovým. Povedal si, že hrať hudbu pre radosť iných má  zmysel a zaobstaral si soundsystem, kvalitné gramce, mix a prvé vinyli.

Redface

V celom spektre elektronickej hudby ho najviac zaujal drum & bass, pre jeho neuveriteľnú energiu a lásku vyžarujúcu z ľudí, ktorí si ho na párty užívajú.  Redface hráva prevažne Atmospheric, Liquid, Deep Dnb plný atmosferických plôch, valivých basov a príjemných tanečných melódií. Týmto podžánrom drum & bass-u sa chce v budúcnosti venovať aj v produkcii.

Šírenie pohody a pozitívnej energie prostredníctvom hudby ho viedlo aj k organizovaní rôznych eventov, ktorým sa venuje do dnes. Rád vystupuje aj s hudobníkmi, ktorí spestrujú jeho sety na trúbke či saxofóne a vytvárajú tak jedinečný  hudobný zážitok. Jedným z nich je skvelý muzikant Remo, ktorý ho sprevádza na trúbke.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/558360″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Redface prezentuje hudbu z labelov ako: Phuzion , Fokuz,Horizons Music, Signature, Spearhead, Soul:r,, Goodlooking, Metalheadz,Shogun Audio, Critical,Secred operation,Telluric,Rubik,Camino Blue, Kos.Mos., Soundtrax ,Jazzsticks , Covert Operations

https://soundcloud.com/redface
https://www.facebook.com/pages/Dj-Redface/109014742498086

Remo

Remo, vlastným menom Rajmund Kákoni sa narodil v muzikantskej rodine, čo predpovedalo úzky vzťah s hudbou už pred narodením. Na základnej škole hral na klavíri, v 10tich  rokoch začal hrať na trúbku, ktorej sa venoval aj na strednej škole – Konzervatórium v BA a neskôr na vysokej škole – Akadémia umení v BB.

Remo (2)

Počas štúdia na konzervatóriu sa začal venovať jazzovej hudbe, hlavne fenoménu hudobnej improvizácie, ktorú sa snažil zdokonaľovať aj v jazzovej kapele Groove brothers, s ktorou hráva aktívne dodnes.

Účinkoval v mnohých hudobných projektoch a na mnohých festivaloch, z najznámejších Pohoda, Hodokvas, Nočné vlny a veľa iných, s kapelami Too much a B3. Neskôr ho to ťahalo hudobne do modernejšieho poňatia hry na trúbku a začal vystupovať do Dj-ských setov. Postupne spolupracoval s mnohými houseovými Djmi ako Wychitavacs, Yoshi , Truhlik a Karlo s Cafe Del Fun, Koki a mnoho iných.

Remo (3)

Neustále ho to ťahalo k drum and bassu. ktorý mal najradšej z elektronickej hudby a netrvalo dlho a stal sa členom Drumatique Crew, v ktorom pôsobíl s dj-kou Dolyx. V súčastnosti vystupuje s Dnb dj-om Redface-om a Deep House dj-om Bollom, ale nebráni sa akejkoľvek spolupráci v hudobnej brandži. Remo  prináša do vystúpení dušu a jedinečnosť, čo sa pozitívne odzrkadľuje na tvárach šťastných, užívajúcich si ľudí.

https://soundcloud.com/redface/live-signall-fm-2-3-2014
https://www.mixcloud.com/tomas-bollo-bolecek/bollo-remo-multikulti-weekend-festival-kosice-22-12-2012/

line up na web

Zdroj: Atmosphere