Austová Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube už túto sobotu!

Pravidelná rezidentná akcia protagonistov programu Leporelo_FM na Rádiu_FM Milosa a Skanka sa hlási v bratislavskom Nu Spirit Clube o slovo už túto sobotu.

Na augustové vydanie svojej párty si Milos so Skankom pozvali dvoch vzácnych hostí. Prvým z nich je rezident a spoluorganizátor úspešnej klubovej akcie Club Pompadour vo vychytenom viedenskom klube Pratersauna (www.pratersauna.tv) a ten druhý, to je legenda, ktorá stála pri zrode elektronickej hudby na Slovensku.

Soiree

Meno toho prvého je Philipp Blecha a sme radi, že do Bratislavy prijal pozvanie viedenský dj novej generácie, ten zatial na poli štýlu, ktorý sa Leporelo_FM snaží prezentovať, teda moderný house, deephouse, techhouse či minimal, určite chýbal a pri “hype”, ktorý jeho rezidentný klub Pratersauna v súčastnosti zažíva, je to hosť určite vzácny. Tým druhým je Loktibrada, masám možno viac známejší ako Dalo. Slovenský DJ známy vo všetkých kútoch Slovenska a Čiech. Na jeho históriu by sme potrebovali oveľa viac priestoru. Každopádne sa móžete tešiť pioniera elektroniky za gramcmi Nu Spirit Clubu.

Loktibrada

Srdečne vás pozývame na Leporelo_FM Party už túto sobotu 20. augusta. Súťaž o voľné vstupy bude prebiehať na oficiálnej Facebook page Leporelo_FM a tú najdete tu: www.facebook.com/LeporeloFM.

Leporelo_FM Party >> Pratersauna Edition
sobota 20. august 2011
Nu Spirit Club, Bratislava
Djs: Philipp Blecha (Club Pompadour / Pratersauna / Vienna), Loktibrada (Olga + Jozef / LFB / Standa), Milos (Leporelo. / Radio_FM / Blaq Rec.), Skank (Radio_FM / Notape)

Leporelo_FM

Zdroj: Leporelo_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET