Autor megahitu „HUMAN“ Rag´n´Bone Man priletí súkromným lietadlom na Topfest už vo štvrtok!

V nedeľu najlegendárnejší festival v Glastonbury, v stredu druhý najväčší festival Európy v dánskom Roskilde a už tento piatok na Topfeste!

Najjagavejšia hviezda tohtoročného festivalu a stále jeden z najhranejších interpretov na starom kontinente pricestuje do Piešťan už o deň skôr, aby si dobre oddýchol po náročnom účinkovaní na oboch legendárnych festivaloch. Jeden z najväčších hudobných objavov súčasnosti Rag´n´Bone Man nemá takmer žiadne hviezdne maniere a na jednom z našich najväčších hudobných festivalov vystúpi už v piatok večer!

Viac ako 300 miliónov!!! pozretí už má na internete jeho debutový megahit Human

a takmer 30 miliónov jeho aktuálny singel Skin.  Festivalu Topfest sa podaril doslova husársky kúsok. Slovenské festivalové leto vďaka nemu spestrí poriadne silné meno – spoluautor a interpret aktuálneho megahitu Human, jeden z najhranejších spevákov súčasnosti Rag´n´Bone Man.

Rag ‚N‘ Bone Man (Rory) by Deans Chalkley for Sony Records

32-ročný anglický spevák a skladateľ vlastným menom Rory Graham nemá takmer žiadne hviezdne maniere, okrem súkromného lietadla, ktoré používa na presun seba a svojej skupiny. Organizátor Dušan Drobný: „Jedinou nesplniteľnou požiadavkou manažmentu Rag ‚n‘ Bone Mana bolo pristátie súkromným lietadlom priamo na letisku v Piešťanoch…Po vysvetlení, že priamo na letisku prebieha festival a priamo na pristávacej dráhe máme stánky s občerstvením súhlasili s pristátím v Bratislave. Priletia dokonca deň pred koncertom, takže možno ich fanúšikovia  stretnú vo štvrtok večer v uliciach Piešťan…“.

Celkový počet jeho crew 18 ľudí má viac-menej štandardné požiadavky na šatne, či občerstvenie, medzi ktorým nechýbajú kvalitné havanské rumy, pivá domácej značky, whiskey, veľa ľadu,  hummusové a guacamolové nátierky, ingrediencie

na prípravu sendvičov, ale aj tortillové chipsy. Samotný Rag ‚n‘ Bone Man si potrpí aj na čokoládové tyčinky istej značky a najznámejšiu značku gumových cukríkov, Haribo Star mix :-)

Jeho piatkový koncert na prestrešenom Blue stage začína 5 minút pred pol deviatou večer.

Festival Topfest 2017 sa uskutoční 30. júna – 1. júla na piešťanskom letisku. Predpredaj permanentiek v sieťach Ticketportal, Predpredaj.sk a Žijemehudbou.sk za zvýhodnenú cenu 50€!

Viac info o programe: www.topfest.sk

Zdroj: Topfest