AVON POCHOD 2018: Potešte sa a pomôžte.

Urobte si radosť a zároveň prispejte na dobrú vec vďaka Celodennému dobrému nakupovaniu v NOSENE!

Second-hand NOSENE už niekoľko rokov spája štýlové nákupy a pomoc. Etablované podujatie Celodenné dobré nakupovanie tentokrát odštartuje spoluprácu s kozmetickou spoločnosťou AVON. Už 29. mája si budete môcť kúpiť unikátne kúsky od ambasádorov projektu AVON za zdravé prsia – Beáty Dubasovej, Aleny Heribanovej, Kvety Horváthovej, Romana Juraška či Petra Altofa alias Expl0iteda.

Túžite vlastniť oblečenie alebo doplnok od obľúbenej osobnosti a mať z nákupov skutočne dobrý pocit? Príďte v utorok 29. mája do NOSENE a doprajte si bez výčitiek. Celý výťažok z predaja poputuje dvom občianskym združeniam OZ Zdravá žena a OZ My Mamy. „Tak ako v Nosene, kde má každá vec svoj príbeh, aj za každým našim tričkom je príbeh ženy – bojovníčky za zdravé prsia. Či už je to žena, ktorá sama bojovala s rakovinou prsníka a svojou odvahou a silou inšpiruje svet alebo žena, ktorá fandí všetkým statočným ženám a pomáha meniť tento svet k lepšiemu. Spoločná myšlienka pomáhať ženám, ktoré sa ocitli v nepriaznivej životnej situácii, bola základným pilierom spolupráce spoločnosti AVON a NOSENE. Máme radosť a ďakujeme, že spoločné hodnoty pomoci vyznávajú aj naši dlhoroční ambasádori, ktorí sa rozhodli tento projekt podporiť a už teraz vieme, že májový charitatívny event je len prvým z mnohých spoločných iniciatív, ktoré pripravujeme,“ povedala Jana Pohorelská, PR špecialista spoločnosti AVON pre Slovenskú republiku. 

Známe dámy a dvaja páni podporili túto myšlienku kúskami zo Zary, H&M, Manga ale i luxusnejšími z dielne Alexander Wang, Rag and Bone či Isabel Marant. Viaceré modely majú svoj jedinečný príbeh. Alena Heribanová darovala zlatý top od renomovanej stylistky Zuzany Kanisovej, Beáta Dubasová zas šaty, v ktorých nejeden raz zaspievala „Za dverami mojej izby“. „Zaujala ma výborná myšlienka – dať druhú šancu šatám a zároveň tým pomáhať a podporiť dobrú vec výťažkom pre občianske združenia. Je mi to sympatické, aj blízke. Práve preto som sa do toho rada zapojila,“ vysvetlila speváčka Beáta Dubasová. Moderátorka Kveta Horváthová darovala rafinovaný top od módnej návrhárky Veroniky Hložníkovej či elegantné večerné šaty. Prečo sa rozhodla pomôcť priblížila: „Vo svojom živote nezabúdam na tých, ktorí potrebujú pomôcť… Verím, že predajom týchto kúskov z môjho šatníka prispejem aspoň troškou na pomoc týraným ženám a ženám bojujúcich s rakovinou.“ Do Celodenného dobrého nakupovania sa zapojil aj známy youtuber Expl0ited. „Veci som venoval, lebo som chcel aby niekomu spravili aspoň takú radosť ako spravili mne,“ dodal.

Zo spolupráce má radosť aj spolumajiteľka a manažérka NOSENE Katarína Hutyrová. „Teším sa, že osobnosti venovali čas vytriedeniu šatníkov a zapojili sa do podpory dobrej veci, ktorou je pomoc týraným ženám a ženám trpiacim tretím najčastejšie sa vyskytujúcim ochorením – rakovinou prsníka. Je dôležité upozorňovať na tieto témy a vzájomne si pomáhať.“

Jedinečné voňavé kúsky zo šatníkov ambasádorov projektu AVON za zdravé prsia budú pripravené už 29. mája na akcii Celodenné dobré nakupovanie v NOSENE v Bratislave od 10.00 do 19.00.

Zdroj: TS